tiistai 22. tammikuuta 2013

Donnan luonteesta

Nyt ajattelinn kirjoittaa ihan Donnan luonteesta ja tällaisesta kun  olen siihen enemmän tutustunut.
Ensinnäkin Donna on erittäin selväpäinen nuori hevonen.Sen olen huomannut nyt useammassa asiassa.
Esim, jos tallin pihassa on jotain uutta niin Leimu ja muut kyttää ja pelkää sitä, Donna vilkaisee että jaa tollanen juttu ja kävelee rauhassa ohi:)

Samoin vaikka se säikähtää niin se ei lähde täysiä pakoon johonkin suuntaan:) Ja siis se pelkää kyllä outoja asioita(traktorit yms) mutta ne asiat mitä kaikki muut pelkää eli kaikki ns.tavalliset asiat niin niistä Donna ei sano mitään:)

Donna on luonteetaan tosi symppis kun se alkaa luottaa, nyt se on ottanut mut jo omaksi ihmisekseen ja aamulla esim vietettiin erittäin ihana herkkä hetki..silittelin vain sen päätä ja se lepuutti sitä mun sylissä.
Kuitenkin Donna on vähän sellanen bitch luonne..Karsinassa jos joku menee karsinan eteen ni se on korvan niskassa tosi kiukkusen näkösenä, samoin jos joku vieras henkilö menee karsinaan niin voi monottaa...Itse saan jo mennä suunnilleen ilman mitään:)

Olen miettinyt jopa että kirjoitan lapun karsinan oveen että :ÄLÄ KOSKE, koska voi tosiaan purra tai potkaista.
Harjatessa Donna nauttii tietyistä kohdista harjatessa.Jotkut kohdat taas ovat hyvin epämiellyttäviä ja niihin koskiessa häntä viuhuu ja korvat menee niskaan (aiemmin tässä tilanteessa potki)

Tamma taitaa edelleen olla huomattavasti hankalampi muiden kanssa kuin mun ja Julian...ainakin äidille oli ollut kiukkuinen yksi päivä kun äiti tallilla oli mennyt sen karsinaan.

Mutta siis yleisesti Donna on selväpäinen, joskusväärinkohdeltu ja epävarma mutta kuitenkin niin symppis hevonen:) Se on perusluonteeltaan kiltti ja yritteliäs:)


Photobucket
 
Photobucket

7 kommenttia:

  1. Muistaks ku Donna piti päätä mun olkapääl huulipitkänä :3 se oli aika sulosta, ja vaatii donnan luottamuksen !! -Juliaa

    VastaaPoista
  2. Varmasti palkitseva hevonen tuo Donna :) Enkä väitä etteikö Liemukin olisi ;) Ootte kokenu paljon!

    Laita mielummin lappu: MINÄ PUREN VAROTHAN! Ja siihen joko piirrät tai teet koko jutun tietokoneella ja liität kuvan irvistävästä hevosesta :D Vois olla koomisempi ja kaikki ei vetäis herneitä nenään et aijaa sun heppaa ei saa koskee mömmömmööö :D

    VastaaPoista
  3. Onko sua kaduttanut koskaan Donnan osto tai tekisitkö sen ostossa nyt jotain toisin?
    Haluaisitko tehdä ostotarkastuksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kaduttanut , todellakaan!:D ostotarkastuksen varmaan tekisin,.

      Poista
  4. Nadjaa siitä sun heilasta nyt infoa tänne ! :)

    VastaaPoista