maanantai 7. tammikuuta 2013

Selvennyksiä ja kaikkea muuta

Ennenn kuin tulee lisää ihmettelijöitä edelliseen hoitajapostaukseen niin selvennän muutaman asian.

Mulla on 2 hevosta ja yleensä siivotaan boksit hoitajan kanssa silleen että toinen toisen ja toinen toisen ja joka toinen päivä vaihdetaan karsinoita.
Sitten, Hoitaja ei hoida koiraa mitenkää täyspäiväivaisesti eikä se kuulu varsinaisesti hänen hommiinsa, mutta hän saa jos haluaa niin tehdä koiran kanssa kaikkea.Se on etu ei velvoite.
Tallivuoroja hän ei myöskään tee yksin vaan olen mukana ja hoidamme niitä yhdessä, ne ovat minun vuorojani joissa hoitaja saa auttaa:)

Hoitajallani on myös etuja mitä kaikilla hoitajilla ei ole, mm.Tarjoan hänelle tallipäivinä lähes aina ruokaa yms:) Minusta on kiva olla ystävällinen.

Ja hoitajahan mulla on siihen nähden turhaan kun itse käyn kuitenkin pääsääntöisesti päivittäin tallilla, mutta hoitajalla on 2 päivää jolloin käy VARMASTI ja muina päivinä saa käydä ja olen todella tyytyväinen jos käy.Tietenkin jos on sovittu joku päivä että tulee joka ei ole hoitopäivä niin silloin tulee.
Mutta hoitaja tuleekin tarpeeseen tilanteissa missä esim menen laivalle ja tarvitsen jonkun hoitamaan karsinat ja hepat, vielä toistaiseksi hän ei hevosia yksin liikuta eikä tee tallivuoroja mutta ehkä tulevaisuudessa.

Selvensin nyt valmiiksi ettei tule väärinkäsityksiä:)Ja Julia ei ole minulla vain hoitaja, hän on myös ystävä:D Nytkin hän asui melkein koko joululoman ajan mun luona:D

Ja jos tähän joku tulee ihmettelemään ikäeroa niin mitä siitä, tulen todella hyvin toimeen nuorempien kanssa:D ja Julia on kypsä ikäisekseen:)

Eipä kai tässä muuta, tänään ei välttämättä mitään ihmeellistä postausta tule hevosista kun niillä kevyt päivä tänään.Heti kun netti toimii (10.pvä) niin alkaa tulla enemmän kuvallisia postauksia ja tulee postaus mm.siitä kun Janita kävi eilen peltoilemassa Donnalla:)

7 kommenttia:

 1. Minkä ikäinen Julia on?

  VastaaPoista
 2. Olisit selventänyt tässä Lassi asiaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, itse olen ihan ulalla onko lassi nyt ylläpidossa,myyty, onko tulossa takaisin sinulle?

   Poista
 3. Asiaa on niin paljon kyselty, että aattelin nyt selventää: Ostettiin Lassi Nadjalta 5.12. ja se on siis ollut siitä asti kokonaan mun :)

  T: Viivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin Nadja sanoikin, mutta Lassi on hänellä vielä petsiessä ja siellä väittää että Lassi tulee takaisin.

   Poista
 4. Voi herra jestas kun ihmiset on tyhmiä! Ei jaksais aina nähdä tätä äliömäisyyden määrää... 1. Miksi minä käsitän aivan hyvin että hoitaja selosti kaiken mitä tekee mutta siitä käsittää ettei aina vaan vaihtelevasti. 2. Miksi Lassi juttukin on minulle selvä eikä tarvitse olla kyselemässä. Tarviiko hei kaikesta tehä ongelmaa ääliöt, olette rasittavia (aloihin viitaten).

  Kiva ku ootte postaillu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on Lassi asia selvä, kerrotko miksi Nadjalla on Lassi vielä petsiessä ja hän väittää että se tulee takaisin? :) Näihin tahtoisin selvyyden.

   Poista