sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Donnan ridaus ja pohdintaa..

Ratsastin Donnan tänään tokaa kertaa ratsastusvyöllä.Tänään otettiin raviakin:) Kun kevensin ravissa ni se oli VAIKEAA:D en osaa selittää, se ravaa niin hyvin ylämäkeen et koko selkä nousee ihan eritavalla ku Leimulla.
Ja Donna yllätti kun koitin istua raviassa alas, se alkoi hakea alas pyöreäksi itse ja renotuitui kivasti, sitte ku saattiin pari hyvää pätkää ni mentiin loppukäynnit:) On se vaan nii hieno tammuli:)


Photobucket

 
Photobucket
Photobucket

Ja sitten tosiaan, nyt tuntuu että kaikki menee pieleen, olen saanu ns.paskaa niskaan useammalta eriihmiseltä tässä parin päivän sisällä...
En tiedä enää miten pitäisi reagoida asiaan..Ja kun tiedän että ainakin osa näistä ihmisistä jotka mulle on jotain sanonut lukee mun blogia niin en tiedä edes mitä uskallan siitä tänne purkaa..
Mutta tällä hetkellä tuntuu että ei kiinnostais yhtää mikää..tänääki oli hyvä päivä eka mut sit eräät ihmiset pilas sen totaalisesti...Nyt tekisi oikeasti mieli vaan käpertyä pieneksi peiton alle ja olla siellä seuraava viikko..

Mulla on välillä kausia kun tekis mieli heittää kaikki asiat syrjään ja antaa aikaa ihan vaan omalle itselleen..Tehdä niitä asioita mitä itse haluaa silloin kun haluaa...
Ja suoraan sanottuna vituttaa kun joitakin asioita tietyt ihmiset saa tehdä mutta tietyiltä ihmisiltä on kiellettyä...Otetaaan nyt ihan tällanen esimerkki.."Pirjoliisa käy ammattikoulua ja ryyppää asuntoiloissa iltaisin ja se on kiellettyä ja hänelle tullaan sanomaan ettei niin saa tehdä rangaistuksen uhalla..Mutta kun Teppo juo päivisin ja iltaisin asuntoloissa niin hänelle ei sanota mitään vaikka tiedetään että hänkin juo.." onko tollainen meininki sitten reilua?Ja toi nyt oli hatusta vetästy esimerkki mutta samantyyppisesti mulle valitettu..

Myöskään mistään ei voi kirjoittaa enää facebookkiin kun se ymmärretään heti väärin...Jos siellä lukee vaikka juhlat niin kaikki on heti että jaa sitä sitten ryypättiin taas vaikka ei oltais pisaraakaan alkoholia otettu!... Menee niin hermot..

Oon jauhanu nyt jo samasta asiasta varmaan niin ettei kukaan jaksa tätä lukea, mutta mun on pakko purkaa tunteitani johonkin:D

Myös, tuntuu ettei kukaan ymmärrä kuinka paljon aikaa hevosteluun menee, ja kuinka rankkaa on -18asteessakin hoitaa ne hevoset...Vaan tullaan valittamaan miksen ole tehnyt sitä ja sitä, ja kun vastaan etten ole ehtinyt niin ollaan että mitä kummaa sä sit oikein teet...No olen tallilla...Vittu!

Ja ärsyttää myös että jos joku muu tekee jonkun asian hyvin niin häntä kiitetään, mutta jos minä teen niin asiaa ei edes huomata, enää ei tee mieli esim tehdä tallilla mitään ylimmääräistä hyvää kun tiedän etten saa sitä edes sitä pientä sanaa kiitos...
Pariin kertaan jo ollut että joku on tehnyt jotain ja ollut kiitos kirjallisena, kun itse olen tehnyt vähintään yhtähyvin niin ei tule mitään kiitosta..Saattaa olla että kuulostan itsekkäältä paskalta mutta olen ihminen joka muistaa kaikki huonot asiat ja haukkumiset AINA...Ja yksinkertaisesti vituttaa että jos vaikka haravoin pihan ja sen jälkeen mulle raivotaan että piha oli kuin pomminjäljiltä...

Joo nyt lopetan tän purkautumisen kyllä:D Ja katson jos mun tyttöystävä tulis vielä kylään kattoo leffaa....








10 kommenttia:

  1. Tyttöystävä vai ystävätyttö?
    Onko tää se sun treffiseura, mitä et suostunu paljastamaan aiemmin? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww on taatusti tyttöystävä kerta noin vastaat ! :)

      Poista
  2. Voi ei Nadja, kun kurja taas kuulla, että sulla tollasta :( Mä vaan ja varmasti muistan millasta sulla on ollu aina ja ei oo kiva, että tollanen jatkuu edelleen. Ja kun voin kuvitella ettet kuitenkaan ryyppää varmanakaan kuten eräät säälittävyydet joista oon kuullu, sunkin tuttuja ;)

    En taas osaa varmaksi sanoa, mutta voisko olla niin, että sä oot sellanen ahkera joka tekee asioita muutenkin paljon niin ihmiset ei hoksaa kiitellä kun se on niin normaalia, että sä niitä asioita teet ja kun joku muu tekee nii se on yllättävää ja aploodien arvosta kun joku muukin saa perseensä ylös? Mene tiedä, mutta mä ainakin haluan kiittää sua siitä, että huolehdit hevosistas, vaikutat vastuuntuntoiselta, oot hauska, avoin ja ennen kaikkea että jaksat kirjottaa blogia idioottien kommenteista huolimatta! Se osottaa paljon vahvuutta ja haluan, että oot itsevarma.

    Ja että tyttöystävä? Onnittelut jos näin on, tästä ois sitte kiva kuulla lisää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos TODELLA paljon ihanasta kommentista! Lämmittää todella kuulla tällaista,:) Ja kiva että pidät blogista:) Juu, kirjoitan siitä ehkä joskus enemmän

      Poista
  3. Ainiin ja: IHANA DONNA <3 :) Se näyttää niin veikeeltä kaikissa kuvissa, ei kyl arvais heti sh/lv:ks :D Kiva, et se meni hienosti eilen :)

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä Nadja, toivottavasti asiat järjestyvät. Olisikohan ehkä joku toinen talli mukavampi ja sopivampi sinulle ja hevosillesi? Pyrit kuitenkin hoitamaan ne mahdollisimman hyvin ja tuntuu blogia lukiessa että ehkä nykyinen paikka ei vain ole teille paras mahdollinen (hevosten ähkyilyt mm) ja jos joudut paljon kokemaan ehkä jopa kiusaamista jos sinulle huomautellaan turhista asioista. Olet ilmeisesti kuitenkin pitkään ollut samalla tallilla?
    Pää pystyyn, typerät ihmiset voi jättää omaan arvoonsa. Kurjaa toki kuunnella aina ilkeyksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekkin ihanasta kommenista, antaa voimia kun tietää että on näin ihania ihmisiä tukemassa:) RAHASTA on ollu kiinni millä tallilla pidetään ja kun tuolla ollut ihan hyvä tallihenki...5vuotta ollaan tuolla suunnilleen oltu..

      Poista
  5. Itseäkin ilahduttaa nähdä, että sinulla näin kivoja lukijoita jotka jaksaa rohkaista ja ovat puolellasi :) Minultakin voimia matkaan ja tiedä aina, ettet ole lainkaan muita huonompi!

    VastaaPoista