torstai 3. tammikuuta 2013

Pieni postaus

Juu, taas tällanen pikanen postaus tästä päivästä.Donna on jo vähän vähemmän kipeä lihaksistaa, saa jo koskea ilman että se hyökkää kimppuun, arnika tehnyt tehtävänsä.Harjattiin se ja käveltiin hetki pihalla.Hieroja tulee silti 11päivä ja hieroo leimun sekä donnan:)

Leimu oli myös tänään normaali.Donnalla oli yöllä joku lievä ähky mutta se meni onneksi ohi pellavavellillä:)
Tänään hepat saikin matolääkkeet:)

Donna on jo laihtunut hiukan vai mitä mieltä olette?


 
 
On se nätti tamma:) Ja tiedän että se on lihakseton, mutta mitä muutakaan se voisi olla kun ei oo pitkään aikaan mitään tehty ja nytkin lihasjumein takia lomaillut?:D

(Kuvia en vieläkään saa normisti, nää sain kovalla työllä laitettyy:D)

12 kommenttia:

 1. Miten hevosillasi on jatkuvasti ähky? Mitä ne syövät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysy niiltä...ne syö vaan heinää ja 2kourallisa kauraa päivässä..

   Poista
 2. Monta kertaa hevoset saavat heinää,kauraa? Etkö syötä niille lainkaan kivennäistä? Tosin kaksi kourallista kauraa kuulostaa aika vähälle etenkin jos hevoset ovat liikkuneet päivittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä hevoset saa 1-2 KAUHALLISTA(olisiko litran kauha) kauraa>:O

   Poista
  2. Kuules kun 1-2KAUHAA kauraa on aika paljon hevoselle joka ei mitään rankkaa työtä tee..Hierojankin mukaan ei kauraa enemmän ettei nouse päähän sitten kun ei liiku niin paljoa mitäm kaurasta saa energiaa..

   Poista
 3. + Saavatko hevoset tarpeeksi magnesiumia?
  "Magnesiumin puute aiheuttaa hevosen levottomuutta, rauhattomuutta ja keskittymiskyvyn puutetta. Magnesiumin uskotaan yleisesti vähentävän hevosten hermostuneisuutta. Magnesiumin puute alentaa myös ärsytyskynnystä ja aiheuttaa lihaskramppeja ja -väristyksiä. Magnesiumin puute voi olla akuuttia tai kroonista. Kroonisen puutostilan oireita ovat äkkipikaisuus, kuumapäisyys, lihasväristykset ja alentunut suorituskyky. Akuutin puutostilan oireita ovat vastahakoisuus, pään puistelu ja lopulta makuulle käyminen."

  VastaaPoista
 4. Paljon sun hepat syö päivässä heinää? :)

  VastaaPoista
 5. kai sä annat niille tarvittavat vitamiinit ja kivennäiset?!

  VastaaPoista
 6. ne saa sen 10-12kg heinää päiväs jos laskin oikdein.Ja saavat myös chevinalia...

  VastaaPoista
 7. kaunis neitonen! Muutosta näkyy:) hienoa

  VastaaPoista
 8. Sori kysyisin yhtä asiaa et miks ratsastat aina vaan kumppareilla, eikö siulla oo saappaita? Ei millään pahalla vaan ihan mielenkiinnosta :)

  VastaaPoista
 9. annattehan hevosille vettä myös ulos? onko vesi tutkittu? olen kuullut tapauksesta, jossa tallin kaivoon oli päässyt pöpö, joka aiheutti kaikille tallin hevosille jatkuvaa ähkyilyä. kannattaa tarkistuttaa.

  VastaaPoista