torstai 3. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 (Mitä niin hyviä kuin huonojakin asioita on tapahtunut)

TAMMIKUU 2012
Minulla oli silloin Leimu ja Lassi. Leimu alkoi kulkea pikkuhiljaa oikein ja tässä kuussa kaverini Karo yms ovat käyneet todella usein tallilla. Tässä kuussa olen myös mietiskellyt mitä olen anonyymien mielestä tehnyt väärin, vaikka olen yrittänyt tehdä parhaani mm. hevosteni hyväksi. Leimu hierottiin ja oli kuulema ihan hyvässä kunnossa. Olin irtohypyttämässä Salamaa (kyvyt esiin- kisaa varten)

HELMIKUU 2012
Peltoilin ja maastoilin melko paljon, Leimu kulki hyvin. Menin aika paljon ilman satulaa. Laukassa leimu ei kulkenut vielä mitenkään. Tässä kuussa yleisesti olen tehnyt aika pitkälti kaikenlaista, peltoa, maastoa, hyppäämistä, juoksutusta yms. Olen ollut myös kuvaamassa kaverini ponia.

MAALISKUU 2012
Olen mennyt ilman varusteita paljon ja ilman satulaa. Leimu on alkanut kulkea laukassakin oikein. Leimulla alkoi karvanlähtöaika. Ratsastelin Lunalla muutamia kertoja maastossa. Tein varustepostauksen. Kaverini hyppäsi Leimulla ensimmäisen 100cm esteensä, ja Leimu oli muutenkin ihan hyvässä kunnossa mutta hieman liian hoikka. Ostin sirun :)

HUHTIKUU 2012
Edelleen mennyt paljon ilman satulaa (en tiedä oliko satula silloin epäsopiva..?) Kaverini poikaystävä tippui leimulta. Ja olin Leimun kanssa ekoissa (viimeisissä?) mätsäreissä. Olen myös treenannut esteitä Leimulla.

TOUKOKUU 2012
Lissua alettu ratsuttamaan. Edelleen paljon ilman satulaa, myös hypännyt. Leimu on ollut suhteellisen hyvässä kunnossa.

KESÄKUU 2012
Leimu on laitumella ja viettelee kesälomaa. Maastoiltu aika paljon, ja alettu käyttämään taas satulaa. Alkukesästä käyttäytyi orimaisesti.

HEINÄKUU 2012
Estekisat Leimulla. Treenattu hyppäämällä kerran viikossa. Kisat meni päin persettä:D Olin muuttamassa kemiöön. Leimu hyvässä lihaskunnossa. Julia ekaa kertaa tallilla kanssani.

ELOKUU 2012
Oltiin uittamassa Julian kanssa. Muutin kemiöön. Kemiössä treenattu Leimun kanssa kunnolla koska seisoi puolipäivää karsinassa. Lassi lähi ylläpitoon Viiville. Leimusta tehty  muutospostaus. Haaveilin varsasta.

SYYSKUU 2012
Leimu alkanut kulkea todella hienosti. Maastoiltu suhteellisen vöhön, menty paljon ilman satulaa. Pellolla käyty muutamia kertoja. Tuntilaiset 2 kertaa viikossa. Leimu tarhannut Lunan kanssa, ei toiminut. Leimun jalat olleet tukit, hoidettiin hoitajan kanssa ja omega6 auttoi.

LOKAKUU 2012
Menty taas paljon taas ilman satulaa, Laura kävi täällä..... Leimulla alkanut kunnon pukittelut, myös julian kanssa.. Rodeota rodeota.. Tuntilaiset käynyt edelleen, ei pukittele Emman kanssa. Riitoja, sovittu jo. Leimu näyttänyt shettlanninponilta :;D Siivoiltu kaappeja, pohdittu ratsastuksen tasoa ja varusteiden sopivuutta hoitajan kanssa.

MARRASKUU 2012
Leimu jyräsi yli, polvet rikki. Satula ongelmia ollut enemmän kuin tarPeeksi, ratsastin Syliponia ja hypppytreenit menivät päin honkia. Leimu ollut klinikalla, ähkyt alkoi 11.11. ja tästä kaikki paska alkoi. Leimulle tuli ähkyjä. Pohdiskelua miksi ähkyilee, vituttanut blogiinkirjoitus, yöt tallilla, ähkyily jatkuu 13.11. Videoita blogiin. Torstai 15.11 ähky ja taluteltu 5pvä. Leimu viikissä hoidettavana,  ähkyt mahdollisesti vatsahaavasta. Leimu on kotiutunut 18.11. ähky jatkuu yhä. 19.11. ähky taas. Nyt alkaa toivo valua pois kaikilta. 20.11. paha ähky, oltiin luovuttamassa... Olin katomassa uutta hevosta Julian kanssa. 26.11 Leimu paranemaan päin. Ostettu varusteita uudelle tammalle, Donnan tulon odottelua!

JOULUKUU 2012
Tein joulukalenterin blogiin.Muutin omaan kotiin. Donna saapui. Katastrofeja tallillla. Leimua alettu treenaamaan taas. Donnalla ähkyä, pipareiden leivontaa ja öitä tallilla. Kuvailemassa santtua ja janitaa ja moikkaamassa lassia samasssa. Netti takkuilee, kirjoitan enemmän erikoispostauksia.

TÄSSÄ LEIMUN JA MINUN VUOTENI TIIVISTETTYNÄ.
5 kommenttia:

 1. Miksi et kirjoittanut tähän koska myit Lassin? :o
  -Jenna

  VastaaPoista
 2. Aijaa okei :) Miksi se on sinulla petsiessä vielä? Paljonko sait siitä? Mitä uudelle omistajalle kuuluu?
  Anteeks uteliaisuus ja tsemppiä uuden hepan kaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisitko vastata, mielestäni oli ihan asiallinen kysymys. Ymmärrän kyllä jos et tahdo hintaa kertoa mutta muuten. Ihmetyttää vain, kun petsiessä olet sanonut Lassin tulevan takaisin ja että se on vielä sinun.

   Poista
 3. Tääki oli kiva! Hyvä tiivistelmä itelleski varmaa kiva tarkkailu mahdollisuus miten menny :) harmi vaan noita takaiskuja... Onnea tälle vuodelle ;)

  VastaaPoista