lauantai 5. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Tulee taas lyhyt postaus kun kuvia en saa erityisen helpolla laitettua ennen kuin netti pelaa.

Mutta tänään Donna ei ollut enää niin kipeä, eli arnika on auttanut:) Ja otettiin hepoista Julian kanssa kuvia mutta en nyt saa niitä julkaistua, kun saan kuvia laitettua teen oikein ison kuvapläjäyksen.

Oli kivaa löytää iltatalliin mennessään harjat ja uusi riimunaru kusisesta turpeesta...(oltiin jätettty käytäväl ku oli iltatalli  ja oltas sillo ne siivottu kun Donnalla kiima...)

Leimu pääseekin huomenna pitkästä aikaa"töihin" kun mun tuntilaisista yks alottaa nyt huomenna viikottaiset tunnit.Tuntilaisia on tulossa ainakin 2 Leimulla ja 1Donnalla(Julia)

Että eipä tässä muuta:)

5 kommenttia:

 1. Siis miks tavarat turpeessa :o Kivaa kun saat taas tuntulaiset käymään :) Meneekö tää toinen ja Julia samaan aikaan? Minkä verran Julia ratsastanut muuten, vuosia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska joku oli ne sinne laittanut kun ollu ilmeisesti tiellä..Juu:)
   Ei mee samaanaikaan kun taso ihan eri, nää LEIMUL menevät ni toine ei oo koskaan ratsastanut jatoinen vaan jonkun 6kk..ja ne on 10vuotiaita.Julia on 4-5vuotta ratsastanu ja 1-2v ihan vaa puskaillu:D

   Poista
  2. Okeii joo no kivasti tehty... Tiedätkö kuka ne siirs? ja ahaa noi tuntilaiset no sul kivasti tekemistä :]

   Poista
 2. Miten sä viittit päästää lapsia sun hevosten selkään :o tai siis, ku eksä just oo tehny kauheen työn leimun kans, et se kehittyis ja sit sinne menee pikkulapset? Ja toisaalt eihä noist kumpikaa oo mitenkää varmin hevone? Leimuki hyppii pystyy ja pukittelee ja Donnaki on viel mitä on?
  Toisaalt myös aika kummallist riskien ottoo vanhemmilt, ja sultaki? Mitä sit ku jotai sattuu, onks vakuutukset kunnos? :o Ei pahal, mut kuitenki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevosten? Ainut joka käy tunneillaDonnalla on Julia joka pärjää sen kanssa kun on valvocvan silmän alla.Ja ei Leimu siitä rikki mee jos siellä 2 kertaa viikossa istuu 30min -1h pikkulapsi talutukses/ilman käyntii ja ravii...

   Leimu on varma pienten kanssa, kokeneempien kanssa temppullee(viimeaikaiset pukittelut johtui vatsahaavasta ja nyt kun on pukitellut ni johtui energiasta, koska esim tnä tunti oli ja ei pukitellut ei edes yrittänyt.Ja Donna ei tee mitään jossei sen kanssa ole eoä varma tai ellei se satu säikähtämään.Lapsilla on vakuutukset ja oltu tyytväisii mun opetukseen:)

   Poista