maanantai 21. tammikuuta 2013

Shoppailu päivä

Tänää on ollut vähän erillainen päivä mutta ajattelin siitäkin kirjoittaa.
Aamulla olin aamutallissa ja sen jälkeen kävin kämpillä syömässä aamupalan.Vein sitten koiran kotiin ja kävin automaatilla nostamassa rahaa:) Sitten hain äidin turunmaan sairaalalta ja mentiin sitten yhteen kokoukseen:) Sen jälkeen heitin äidin takas sairaalalle ja menin itse hansaan kauppakeskukseen shoppailemaan.Vein auton louheen.Kävin useassa eriliikkeessä, masennuin aina vain enemmän:D miksen voi olla 130cm pitkä ja 25kg :D juu ei siitä enempää.

Löysin sitten hansasta itselleni farkut ja 2toppia ja tuubihuivin ja vyön.Uffista ostin hupparin ja paidan ja laukun ja topin:)Tämän jälkeen menin Citymarkettiin ostamaan veljelle myöhäisen joululahjan:) Ja kävinpä sitten vielä liddlissa ruokaostoksilla ennen kuin menin kotiin.Kävin viemässä lahjan veljelle ja menin kotiin hetkeksi, sen jälkeen menin tallille ja siivosin Donnan karsinan:)
Otin hepat sisään ja hoidin iltatallin:) Nyt kotona rentoutumassa ja kuuntelemassa musaa, kaverit tulee kylään viel myöhemmin:)

Tässä kuvia vaatteista:)

Photobucket
 
Photobucket
Tää siis ostettu käytettynä halvalla :)
Photobucket
Samoin tää käytettynä ostettu
Photobucket
 
Photobucket
Tääki käytettynä ostettu
Photobucket
Samoin tää
Photobucket
 

Photobucket

7 kommenttia:

  1. Hei toi on ihan hirveetä, älä ikimaailmassa toivo mitään tollasta. 130cm pitkä ja laiha, ei tule kesää, sen näköset ihmiset nostattaa karvat pystyyn ja voisin oksentaa. Ei näytä terveeltä ja näyttäisit kakaralta koko ikäs? :D Kannattaa olla terveen kokonen ja pitkä, ja olla ylpeä siitä! Se herättää ihmisissä enemmän arvostusta, eikä tässä auta se jos sanot, että ei kyl oo herättäny, niin tiedän ehkä millasten ihmisten kanssa joudut asioimaan. Tulevaisuudessa kuitenkin oikeassa elämässä kannattaa aina olla oikean ihmisen kokonen. Tän voin sanoa järkevänä ihmisenä monen ihmisen puolesta :) Joten älä huoli!

    Kivoja ostoksia löysit, ja itsekin kannatan muuten kierrätystä, kun noita käytettyjäkin ostit, hyvä! :) Kiva postaus muuten, mutta harmitti tuo toivomuksesi alussa, älä Nadja kiltti toivo sellasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menee vaa välil hermo ku oon nii jättläinen (blogissakin sanottu että oon lihonnu ja et oon läski) ettei löydy vaatteita:D kiva että pidit.:)

      Poista
  2. saako sulle tehä bannerin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saa!:D laita osotteeseen nadja.1993@hotmail.fi

      Poista
    2. Juu väsäilen jotain ja laitan sit sulle :)

      Poista
  3. Kato kato eli siut voi nähdä nyt mätsäreissä muussakin asussa kun mummolta perimissäsi eri näköisissä sairaalahousuissa ja crokseissa? JEE! Sillä näytit oikeesti suoraan kun laitoksesta karanneelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D no mulla ei hirveesti siistejä housuja oo ollu...kenkii en nyt viel saanu ostettuu:)

      Poista