keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ei jatkoa!

Näillä omien ajatusten mietinnöille ei enää sitten tule jatkoa..Saan vain valituksia kuinka olen tymä kun kirjoitan niistä blogiin joten ei sitten.Anteeksi niille jotka on asian ymmärtänyt ja tykännyt lukea mutta en sitten pohdi enää henkilökohtaista elämää blogissa.

Turhaa siis odottaa postausta esimerkiksi parisuhteestani jonka ajattelin jossain vaiheessa tehdä, mutta nyt jää väliin kun olen kerran tyhmä.

En aijo kuunnella valituksia, luulin että voisin kirjoittaa blogiin myös syvällisempiä ajatuksia mutta näköjään en:(

Taas saatte syyttää näitä ihania ääliöitä.

4 kommenttia:

  1. Nyt alkaa lukijana harmittaa, olen aina kommentoimassa ja tykkään postauksistasi, mutta elät vain surullisten ihmisten joilla on huono olla itsensä kanssa, kommenteille ja annat niiden vaikuttaa. Kyllästyttää aina lukea siitä ettet enää kirjoita mistään niin alan nyt harventaa käyntiäni. Mikset vain olisi kaiken yläpuolella ja ihan kiusallasi kirjoita kaikesta. Luulisi että huomaat kyllä mistä kommentit johtuvat, kateudesta.

    VastaaPoista
  2. Mitä luin niin yksi kommentoija olisi haukkunut sua tyhmäksi? Muut olivat enemmän neuvonantamis juttuja, ainakin mun mielestä

    VastaaPoista
  3. eka ano: pahoitteluni sinulle. en vain itse jaksa kuunnella valituksia siitä mitä teen...ja kämppä postauxs tulee edelleen kun 40rekistöröitynyttä lukijaa on täynnä.

    VastaaPoista
  4. toka ano: en julkaissut todellakaan kaikkia kommentteja...

    VastaaPoista