sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Donnan ratsastus kuvina

Mitäpä siitä enempää kertomaan kuin ettö ratsastin Donna gramaaneilla,Meni tosi kivasti ja kulki kivan rentona:)
En vaatinut sen enempiä kuin että olisi rentona eikä juoksisi pää pystyssö;)

Kuvia sii:)

Photobucket
 
Photobucket
 
Photobucket
 
Photobucket
 
Photobucket
 
Photobucket
 
Photobucket
 
Photobucket

14 kommenttia:

 1. Nättejä kuvia ja eri nätti heppa! Kuka kuvas? :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Luin tätä sun blogia jonkun verran taakse päin ja pisti silmään useasti esiintyvät ähkyt sinun hevosilla...Kysyisin vaan mielenkiinnosta että kuinka pitkä ruokintaväli teidän tallilla on yöllä ja minkä laatuista heinää teillä syötetään.Aika erikoista tuollainen jatkuva pieni ähkyily.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokinta väli yöllä on (ne saa 7heinät) joita ne saa paljon ja syö siis n10-11 asti ja sitten puol 6aamulla saavat heinät.Ja heinä on hyvälaatuista:)Leimun pieni ähkyily jäi päälle vatsahaavan jälkeen,syytä en tiedä..Donnalla johtuu varmaan stressistä jännityneisyydesä tai juomattomuudesta(juo huonostu öisin)

   Poista
 3. Kivoja kuvia ja kivannäköinen hevonen. :)

  Lukemista vaan inhottaa pienet kirjoitusvirheet, joita esiintyy teksteissäsi paljon. Niin ja siis lukemistahan helpottaa myös ihan se, jos laittaa pisteet ja pilkut sekä isot alkukirjaimet oikein. :) En tahdo olla ilkeä, mutta ehkä jatkossa kannattaa lukea tekstit paremmin ennen "julkaise"- napin painamista. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.

   Teksteissä on virheitä siksikin että harvoin on paljon aikaa kirjoittaa niin ei ehdi hirveästi tarkistamaan:)

   Poista
 4. ensin opetellaan ratsastamaan hevonen nivelellä pyöreäksi ja peräänantoon, sitten laitetaan noita ihme hilavitkuttimia:)
  Monta hevosta sulla on ollut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gramaanit on kuule ihan HIEROJAN MÄÄRÄYKSESTÄ.ja nivelet on ostolistalla kyllä ja jos huomasit niin olympiat on NIVEL renkaassa..mulla on ollut omia hevosia 4 (Donna 4jäs) ja ylläpitohevosia 2.

   ´Gramaaneja en siis käyttäisi mutta jos luet hieronta postauksen niin syy löytyy.

   Poista
  2. sama ano. Eli gramaanit on siksi, ettet saa ratsastettua donnaa pyöreäksi ilman. simple as that.

   Poista
  3. Gramaanit on siksi etten SAA edes yrittää ratsastaa Donnaa kulkemaan pyöreänä koska sillä ei ole siihen voimaa.Hieroja käski laittaa gramaanit jotta Donna ei kulkisi pää ylhäällä koska on oppinut liikkumaan väärin aiemmin.

   Poista
 5. kannattaa kuitenkin ehkä pyytää joku osaava käyttämään niitä gramaaneja, ettei tulekaan sitten takapakkia :) äläkä ota tätä pahalla.
  sulla on muuten kiva blogi ja kivat hevoset :) muuta moittimista ei ole kuin nuo gramaanit. tsemppiä kuitenkin Donnan kanssa, hieno siitä tulee kunhan muistaa olla nöyrä ja pyytä kokeneemmilta apua! :)

  VastaaPoista
 6. noh, tulipa tökerö vastaus vaikka ihan hyvällä yritin sanoa.

  VastaaPoista