keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Pohdintaa..

Illemmalla tulee MAHDOLLISESTI hevosaiheinenkin postaus.

Nyt ensin selvennyksiä..
Tyttöystävän kanssa meni poikki kun hän petti minua miehen kanssa, ei siitä sen enempää, siksi olin treffeillä uudelleen.

Nyt viimetreffit taisivat olla 6:net treffit:)Vielä en Ooven iästä paljasta mitään, mutta hän on kivannäköinen ja järkevä mies:)

On vain pieni paniikki...entä jos tulen raskaaksi?
Tässä elämäntilanteessa en oikein olisi vielä lasta haluamassa vaikka lapsen haluaisinkin..
Jos saan lapsen niin mitä teen..Mulla on elätettävänä koira ja hevonen ja itseni ja siihenkin rahaa riittää juuri ja juuri..

Pelkään myös periaatteessa lapsen saantia..En uskalla tätä hirvesti pohtia koska en ole raskaana ja tämä on vain turhaa pelon lietsontaa....Eli jätän tämän tähän.

14 kommenttia:

  1. "On vain pieni paniikki...entä jos tulen raskaaksi?"
    Ehkäisy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäisy on, mutta yksi kaverini tuli raskaaksi kun kondomissa oli reikä..toinen tuli raskaaksi pillereistä huolimatta..

      Poista
    2. Pillerit on kuitenkin aika varmoja, jos ne muistaa ottaa oikeisiin aikoihin. Suurempi kuin 99% prosentin todennäköisyys että et tule raskaaksi. Tietenkin voi aina pitää ne housut jalassa.

      Poista
  2. Satavarma ehkäisykeino on pihtaaminen. Muissa on riskinsä.

    VastaaPoista
  3. Ei kondomi tai pillerit yksinään ole 100 prosenttisia varmoja, mutta yhdessä ne on aika hyvä pari. Jos oot noin epävarma asioista, ni ei kannata alkaa seksiä harrastelee ennenku oot varma, ja pystyt kantaa vastuun siitäkin mahdollisuudesta että tulet raskaaksi. Mies kyllä odottelee jos susta oikeesti välittää. Jos se ei jaksa oottaa ni dumppaat sen! Pakosta et sit rupee ryhtyy mihinkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinkuin sanoin niin periaatteessa haluaisin lapsen mutta enn tähän elämäntilanteeseeN:) ja mies olisi kyllä halunnut odottaa...minä eN:D

      Poista
    2. No ehkä kantsis odottaa uutta elämäntilannetta, aikas nuoriki kumminki oot. Kyl sen ny ehtii hommata möyhemminki. + jos oot käyny vaan 6. treffeillä jätkän kanssa ni en tiiä onko viel muutenkaa järkevää, mistä tiiät et onks se luotettava? Eikä lähe karkuu jos tuut raskaaks. Joo saattaa tuntua siltä yms. Mutta saatat olla vaa nii ihastunukki siihen et ei huomaa ihastuksen läpi kui paskapäisiä ne oikeesti on.

      Poista
    3. Kannattaakoha sitä sit ees miettii mitään lasta, jos ei elämäntilanne anna periks. Kyl sitä sit ehtii. Ja jos oot käyny vaa kuudella treffeillä toisen osapuolen kanssa ( tai vähemmä) ni onkoha se sit nii kauheen järkevää ees harkita lasta niin tuntemattoman kanssa. Vaikka susta tuntuis et pystyt luottamaa siihe yms.

      Poista
    4. ai se tuli kaks kertaa :D en ollu varma lähetinkö ekaa :D

      Poista
  4. Seksielämän aloittaminen tuo aina lisää vastuuta. Sun on yksinkertaisesti hyväksyttävä se, että jos harrastat seksiä, voit tulla raskaaksi. Ehkäisystä huolimatta.
    Kannattaa hankkia sopivat pillerit ja lisäksi käyttää aina kondomia.

    Onhan se epätodennäköistä että tuplaehkäisyllä tulee raskaaksi, mutta mahdotonta se ei ole.

    Oletko varmasti vielä valmis seksiin? Voihan sitä kaikenlaista mukavaa tehdä alkuun ilman yhdyntääkin... :)

    Kaikella hyvällä on aina varjopuolensa ;)

    VastaaPoista
  5. Ootko sä ihan tyhmä? Kuka oikeesti kirjottaa tämmösistä BLOGIIN? Jestas...
    No jokainen tallaa tavallaan.

    VastaaPoista
  6. okei, en sitten enää kirjoita muita kuin HEVOSASIOITA blogiin.Kun olen kerran tymä jos pohdin OMASSA blogissa muutakin kuin hevosia.

    VastaaPoista
  7. Hmm. Kämminköhän mä jotain ja tulikohan mun edellinen kommentti?
    Noh, kaiken varalta kirjoitan jotain saman suuntaista uudestaan:

    Nadja hei, sä saat kirjoittaa omaan blogiisi juuri niistä asioista kun itse haluat. Pidä jatkossa tiukempi linja negatiivisten kommenttien julkaisun suhteen?

    Aina riittää netissä huutelijoita. Koskaan ei voi miellyttää kaikkia.
    Koita olla ottamatta anonyymien kommentteja liian henkilökohtaisesti.

    Ole oma itsesi ja kirjoita niistä aiheista, joista itse haluat. Älä anna moisen mutinan vaikuttaa liiaksi sun elämään. :) Sä itse tiedät mikä on totta, ei muut.

    PS. Muista arvostaa itseäsi. :)

    VastaaPoista