lauantai 1. joulukuuta 2012

YLLÄTYS: Joulukalenteri! (Luukku 1)

Joo sain sittenki insiksen tehä joulukalenterin.Koiran väsätä jokaiselle päivällä jotain..

Tää on siis LUUKKU 1.

Enemmän Donnasta.

-Donna on siis E-rekisterissä, eli sillä ei ole omaa virallista nimeä vaan pelkkä numero.Ja sen "nimi" on Kukka, mutta myyjä sanoi ettei ole koskaan sitä sillä nimellä kutsunut että sen saa ihan itse ristiä.

-Koska Donna on Tamma, isolla T:llä,niin hoitajan kanssa mietittiin että mikä sopisi sen luonteeseen.Vaihtoehtoja oli mm.Diiva,Priima,Rinsessa yms.Mutta ylitse kaiken nousi kuitenkin lopulta Primadonna.Koska se sopii tamman luonteeseen ja siihen oli helppo keksiä lempinimi, eli Donna.

-Donnaa on kasvattaja kodissaan kohdeltu huonosti ja ratsastettu väärin.Mm.Laitettu ponimartingaali(joka siis aivan liian lyhyt) Ja näin pakotettu kulkemaan väärässä muodossa(turpa kiinni ryntäissä)Sitä on hakattu(pelkää raippaa, eli raippaa ei voi käyttää,mukana se voi olla)
Ja se on sisäänratsastettu todella  nopeasti väärin..  (Tämän takia aloitetaan suht.rauhallisesti ja sen mukaan, miten tamma asioihin suhtautuu.

-Tammalla on hypätty myyjän toimesta joskus.Mutta vain 50cm.Eniten on kuulemma maastoiltu.

-Donna on kuulemma erittäinkin energinen maastossa, ja siksi olympiat.

-Donna on syntynyt vuonna 2006 ja se on rodultaan lv/suokki risteytys.

-Tamma ei osaa/jaksa vielä vielä seistä kauaa paikallaan, joten sitä pitää alkaa harjoitella, sillä mm.selkään nousu on vaikeampaa jos hevonen steppaa ja pyörii ihan kokoajan.

-Donna on seissyt nyt 2kk, koska omistajalla ei ole ollut aikaa eikä mielenkiintoa ratsastaa sitä, ja se on LIHAVA koska ollut vapaalla heinällä.

-Tamman säkäkorkeus on n160cm.En tiedä oliko tässää paljoakaan uutta tietoa mutta kooste Donnasta kuitenkin.
Donna saapuu jossain vaiheessa tänään.

3 kommenttia:

  1. Kiva idea joulukalenteri, tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Jes, tosi kiva jos jaksat joka päivä kalenteria tehdä :D Ja kivaa nippelitietoa Donnasta! Sulla ainaki paljon tekemistä sen kanssa, kun kaikkea harjoiteltavaa :)

    VastaaPoista