perjantai 28. joulukuuta 2012

Ratsastuskouluajoilta(Erikoispostaus)

Tämän postauksen teen täysin ihanien kommenttoijien innoittamana,.Kiva nähdä kuinka moni ihana ihminen tätä blogia lukee.

Kirjoian teidän piristykseksi pari ratsastuskoulupäiväkirjamerkintää:D

14.11.2006

Ratsastus sujui ihan hyvin, sain ratsastaa Jupiterilla, jota rakastan, mutta myös säälin,sillä sillä on siellä niin tylsää että se imppaa.Minusta se tuntui tunnin alussa hermostuneelta, mutta kun tunti eteni niin se onneksi rauhottui ja kun pyydettiin nostamaan laukka, annoin jupiterin laukata melkein täysillä ja huomasin että se naurri siiä että se sai rentoutua edes vähän.Kun laitoin sille tunnin alussa varusteita se vaikutti jo siltä että ratsastus ei kiinnosta.Onneksi iti lupasit että hän harkitsee että hän ostaisi jupiterin minulla ja se olisi ihanaa...silloin en pyytäisi äidiltä ja isältä enää mitään.

12.12.2006

Ratsastin taas jupiterilla, JEE!
Jupiter oli niin ihana, se oli kyllä selvästi hermostunut kun ratsastuksen opettaja ei ollut tyytyväinen mihinkään, vaikka Jupiter teki kaiken vaikka kuinka hyvin.Hänen mielestään Jupiter meni liian hitaasti tai ei kulkenut suoraan tai minä kevensin väriin tai en istunut laukassa ja ravissa vaan pommpisin kummassakin kokoajan ja  vaikka laukka oli kuinka reipas, aina opettaja  vain huusi " PIDÄ POHJE EDESSÄ JA MAISKUTA, SE MENEE LIIAN HITAASTI" ja se hieman ärsytti minua ja toivon hartaasti että äiti ostais jupiterin minulle, se on minusta maailman ihanin hevonen !!!!!!!!

9.1.2007

Ja jälleen kerran sain ratsastaa Jupiterilla, Jippii! Jupiter oli tosi ihana mutta taas jo tunnin alussa kun olin harjaamassa Jupiteria, huomasin jo silloin että se oli todella hermostunut,mutta huomasin sen siitä että kun normaalisti menen sen näköetäisyydelle se kiinnittää heti huomioita katsomalla tai hörisemällä ja niin se neki nyttenkin mutta normaalisti kun menen sen lähelle se odottaa taputusta tai rapsutusta mutta nyt se pisti korvat VÄHÄN taaksepäin ,mutta antoi MINUN kuitenkin silittää sitä ja sitten se liikkui kokoajan kun harjasin sitä.Ja tunnin alussa se oli ihan ´säikkynä, mutta sain sen sitten kyllä rauhoittumaan.Jupiter on niin ihana hevonen !!!!!!!!!!!


Nää on suoraa kirjasta otettu:D Voin tehdä toisenkint tällasen jos tykkäätte...Oon ollu hiuka outo:D nolottaa...

6 kommenttia:

 1. Nyt sun on kyl pakko laittaa tästä Jupiterista kuva tulemaan :D

  VastaaPoista
 2. Ano: Sorry, en omistanu tollon kameraa, eli kuvia ei ikävä kyllä ole.Mutta kyseessä oli n143cm korkea (eli poni mutta hevoseksi kutsuin itse olin niin pieni silloin) ja rautias jolla läsi:Dja ruuna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D Tiedätkö mitä ponille nykyään kuuluu?

   Poista
 3. Juppe <3 niin ikävä sitä, ehkä arvaatki kuka täällä :D lisää näitä, hauskoja :) etkö sais Jupesta nykyää käytyy ottaa kuvaa?

  VastaaPoista
 4. Minkä ikäinen Julia(hoitajasi) on? Sori ei liity tähän postaukseen tää kysymys, mutta oon jo pitkään miettinyt :)

  VastaaPoista