tiistai 11. joulukuuta 2012

Luukku 11 (Loppuvuoden 2012 kuvien parhaimmistoa)

Koitan nyt valita tähän luukkuun Loppuvuoden kuvien parhaimmistoa.


Photobucket
Tämä kuva ei ole mikään huippuhuippu, mutta mielestäni teknisesti melko onnistunut, hiukan on hailakat värisävyt mutta sopivan tarkka:)
 
Photobucket
Tämä kuva on mielestäni ihana, kaverin kultsu juoksemassa.Sain kuvaan vangittua vauhdin todella hyvin ja kuva on värisävyiltään onnistunut ja yleisesti ottaen onnistunut.Yksi koirakuvieni parhaimmistoa.I LIKE
 
 Photobucket
Tämä on melko tuore kuva, mutta tykkään siitä tositosi paljon.Teknisesti kuva on onnistunut hyvin, se on tarkka. mutta värisävyt saisivat olla hiukan vahvemma, hevosen hengitys"höyry" tuo kuvaan tunnelmallisen säväyksen.
 
 Photobucket
Tämä myös kuva mistä tykkään.Värisävyt ovat omaan silmäään kivat , mutta sommittelu olisi voinut olla eri, mutta tarkkuus on mielestäni todella hyvä..Ja tästä kuvasta tulee hyvä fiilis,niin kivan kesäinen.
 
 Photobucket
Omaan silmään hyvin onnistunut kuva vaikka onkin vähän erillainen.Hevosen ilme saisi olla joku muu..Värisävyt kuvassa ovat kivan tunnelmalliset ja kuvasta välittää herkkyys ja ystävyys.Rajaus olisi voinut olla erillainen.

Photobucket
Mielestäni kivasti onnistunut mustavalkokuva.Ja yleisesti hyvin onnistunut "taidekuva".Ihastuin kuvaan kun kissa niin tomerana tuijottaa että kukas se tuolla mua katsoo:D
 
Photobucket  
Tässä yksi kuva joka onnistui mielestäni siihen nähden hyvin että lunta tosiaan satoi.Lumi toikin kuvaan kivan tunnelman ja pidän kuvan väreistä.Kuva saisi olla hiukan tarkempi mutta tällaisenaankin on erittäin kiva:)
 
 Photobucket
Ei ole ehkä teknisesti kaikkein onnistunein kuva, mutta itseä kuva miellyttää,se on tarkka ja Leimun ilme on söpö:)Väri sävyt saisivat kuitenkin olla hiukan kirkkaammat:)
 
 
 
Tässä ei ole kaikkia mutta nämä nyt löysin kun nopeasti loppuvuoden kansioita selailin:)




2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! Todellakin onnistuineita ja se lumi Donna kuva on upea :) Ne hiutaleet justiinsa nätisti siinä :)

    VastaaPoista