torstai 13. joulukuuta 2012

Luukku 13 (Leimun temput)

En nyt taaskaan mitään tämän fiksumpaa keksinyt kalenteriin..

Tässä nyt kuvien kera listaa Leimun tempuista.

*Leimu osaa antaa jalkaa,se siis kuopaisee jalan korkealle ja eteen,harjoittelussa olisi että pitäisi jalkaa kauemmin edessä ilmassa:) Tekee tämän tempun joko käskysanalla "jalka" tai kun osoittaa jalkaa etusormella.Temmpu on ollut jopa hyödyllinen , koska kun Leimulla on tilsat sanoo jalka nii kuopasee ja tilsa lähtee.

Photobucket
 

Photobucket
 
*Kumarrus, Leimu osaa kumartaa joko niin että etujalat "koukussa" ja päää maassa tai sitten toinen polvi maassa ja pää alhaalla.Harjoittelussa on vielä se että pysyisi kumartamassa pidempään ja että  kumartaisi pää enemmän ylhäällä.Tekee käskystä kumarra ja toistaiseksi pitää olla käsi vatsanalla.
 
 
Photobucket
 
Photobucket
 
 
Photobucket
Suu auki kun porkkanaa suussa:D

Photobucket
 
*Espanjalainen käynti, ei nyt löytynyt kuvaa, jäänyt harjoitusasteelle,jatketaan harjoittelua ehkä joskus:D
 
Ja ei valituksi että kumartaa liian syvään yms, tiedän sen ja siksi koitetaan opetella eritekniikkaa siihen.

3 kommenttia:

 1. Leimu on kyllä taitavin suomenhevonen josta olen kuullut, enkä nyt sitten taas niille kakopäille jotka asiasta kuitenkin tulevat sanomaan, niin tarkoita, että tunnen jokaista suokkia vaan nyt Leimusta olen kuullut ja jopa livenä nähnyt ;) Hyviä kuviakin saatu! Tekeekö muuten temput kenen kanssa vaan vaiko vaan sun ja hoitajan opastuksella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoa:) NO tekee temput kaikkien kanssa jotka osaa oikealla tavalla pyytää:D mä ne oon opettanu mut hoitaja saa myös tehtyä ja kaveri:)

   Poista
 2. Ahaa tosi kiva :D Onko tää toinen kaveri hevosihminen enemmän vai vähemmän?

  VastaaPoista