maanantai 1. huhtikuuta 2013

Parin päivän kuulumiset

Lauantaina mentiin aamutalliin (joka ei edes ollut meidän, katso videopostaus!) Oltiin siis shoppailemassa skanssissa, ja kuvat kertookin enemmän :)
 


 
 
Lauantaina mentiin toista kertaa Donnalla ilman satulaa, ja Donna meni kauniisti, mutta Julian kanssa laukannosto ei ihan ollut sujuva. Donna otti tosi pomppivan ravuravin, ja julia lensi kaulalle roikkumaan ja siitä sitten pompahti maahan:D



 
 
Sunnuntaina oli Eerikan ja Susannan tunnit. Susanna aloitti, ja leimu kulki kiltisti. Ravissa vaikeinta Susannalla oli pitää kädet ja selkä oikein, mutta lopulta sekin alkoin sujua. Susanna innostui koittamaan laukkaa, ja nousihan se muutamalla yrittämällä. Leimu teki yhden minimini pukin, mutta se oli vain hauskaa:D Susanna istuu ravissa todella hyvin ilman jalustimia, ja istuu varmaan ilman satulaakin.
 




Eerikan tunti alkoi melkein suoraan ravista, ja Eerika oppi keventämään, jotai ei ennen ollut ees koittanut. Lopulta kun se sujui jo hyvin, Eerikakin innostui laukkaamaan ekaa kertaa elämässään, ja se sujui oikeasti hyvin ! Leimu kulki peräänannossa ravissa. Kuvia:




Sunnuntaina Donnan liikutuksessa tammalla oli kiima... Ja sen huomasi... Se keikkui ja pomppi sinne tänne, ja Nadja tippuikin ensimmäisen kerran Donnalta, ja aivotärähdyshän siinä tuli... takaisin selkään vaan!






Maanantai: Donnalla nadja ratsasti kaikki askellajit satulan kanssa läpi. Donna meni ihan kauniisti, ja haki peräänantoonkin, mutta kamerasta loppui akku jo alkukäynneissä. Oikea laukka oli VAIKEA nostaa, koska tuli kokoajan kiitokiitokiiiiiitoravi... lopuksi sekin nousi.


Leimulla mentiin kunnon hikinen koulutreeni satulalla ja laitettiin leimun omat meksikolaiset ja kolmipala. Kolmipalalla oli muuten tosi kiva, mutta painoi kädelle ihan helvetisti. Kaikki askellajit sujuivat, ja kulki kauniisti. Lopuksi Julia meni laukkaa ja loppuverkan, ja laukka nousi satulalla ensimmäisen kerran oikeasti hyvin ja leimu laukkasi pitkään vatsahaavan jälkeen ! :)











12 kommenttia:

  1. Jipii kiva postaus! Mahtavaa ku ootte jaksanu kirjotella enemmän ;) toi hienoa kun tuntilaiset edistyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, tuli kirjotusinto,illalla tulee ehkä vielä postaus.

      Poista
  2. http://www.tanjakortelainen.com/index.php?page=Kulma-kuvien-kera
    hyödyllistä tietoa sulle ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mutta tiedän kyllä miten kulma ratsastetaan, aina ei jaksa panostaa:D

      Poista
  3. Lisää joi! Tosi kivaa! :D

    VastaaPoista
  4. Ihana toi Julian paita ! Mist se on? Ootte molemmat kauniita <3

    VastaaPoista
  5. Kivoja kuvia :)ootte kauniita, ja videopostaus oli huippu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti, kiva että pidit, nähtiin siihen vaivaa:D

      Poista
  6. Eikö ole liian aikaista toi ilman satulaa meno... Vaarannat juliankin hengen... :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole:) tamma on rennompi ilman satulaa jonka vuoksi mennään nyt paljon ilman sitä myös:) Tamma ei tehnyt mitää mikä vaarantaisi julian hengen:D Julia sattui menettämään tasapainonsa tamman isojen liikeiden vuoksi:D

      Poista
    2. Ja jos tarkoitit tuota kun minäkin tipuin, niin en päästäkkään muita selkään silloin kun tamma osoittaa kiiman merkkejä:)

      Poista