sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

ANTEEKSI!

Nyt saatte odottaa taas, netti sekosi jälleen mutta 10pvä toimii toivon mukaan taas.eli sitä ennen en voi ainakaan kuvallista postausta tehdä.

Saattaa olla että jotain kirjoitan, luvassa jonkinnäköinen videopostaus messuista, ja sitäe edeltävältä päivältä kuvia yms.

Tänään selvisi 90% että Donnalla on suussa jotain, sillä koitin mennä kuolaimilla ja tulos oli että hevonen oli jännittynyt ja hyppi pystyyn vauhdissa mitä ei ole tehnyt nyt pitkään aikaan!

Eli hakkiksilla jatkuu ainakin kunnes raspataan...

3 kommenttia:

  1. Miks sun polleilla on aina jotain vikaa... Ja miksi viivi olisi huono omistaja lassille? Viivi on paras ja lassi on niiiiiin söpö<33

    VastaaPoista
  2. eka ano: oisko donnalla suussa esim vikaa ku ostettu hunoista oloista?
    mun hevosilla ei oo aina vikaa, mutta mä en kiellä tosiasioita.ja en oo sanonut että huono omistaja vaan jos ostaa hevosen ja on sovittu että ei kisata paljoa niin et tykkää että joka vkl käydään kisaamassa 2luokkaa...

    Koska voi aiheuttaa uuden vatsatulehduksen.

    VastaaPoista
  3. Selvästihän sillä jotain joo suussa :/ Kumma kun täällä niin hevostiedottomia ihmisiä, kun tulevat kummastelemaan jos jollain tällainen tuuri... Varmaan vain hevosen omistaneet voivat samaistua tunteeseen, ettei vaan voi mennä putkeen kun aina tulee jotain ongelmaa vaikka itse parhaansa tekisi, kun se ei koskaan ole kiinni vain itsestään vaan aiemman omistajan vaikutukset voivat kantaa vaikka kuinka pitkälle... Puhun valitettavasti kokemuksesta.

    Ihanaa jos ongelmat ratkee raspauksella eikä sen pahempia toimenpiteitä vaadi :)

    Toivottavasti pääset pian postaamaan! Täällä odotetaan innolla niin normipäivien postinkeja kuin messuilta, kun ei mitään hajua millaiset messut kyseessä :D Kerrothan jooko tarkkaan jos vain muistat ja tietty kuvat sekä video kiva lisä :)

    VastaaPoista