torstai 25. huhtikuuta 2013

Hyvin ja huonosti..

Eilen Emilia kävi ratsastamassa Donnan, koska ajattelin että hän osaa sanoa että tekeekö tamma pystyyn hypyt(aloittanut ne taas, astetta pahempana) kivusta vai jostain muusta..

No hän oli sitä mieltä että vittuilua se on koska vaikka selässä istuu rentona tekemättä mitään saattaa tamma yhtäkkiä pompata ylös...Emilia työsti tammaa jonkin aikaa ja kun sujui niin lopetti siihen että loppetti kun meni hyvin:)







 
 
Nyt sitten pitää jatkaa tamman kanssa niinkuin se ois varsa...pikkuhiljaa:D
 
Julia ratsasti Leimun eilen ensin...sai sen ratsastettua ekaa kertaa kunnolla pyöreämmäksikin ja Leimu toimi hyvin:)
 




 
Mäkin menin Leimulla ja se oli oikeesti ihan huippu!:)
 


 
Tänää koitin mennä Donnalla ensin normisti käyntiä ja hiuka ravia..mutta alko hyppiä, ni sitten ens julia talutti ja loppujen lopuks päästii onnistuneesti kierros molempiin suuntii käynnissä hyppimättä..pikkuhiljaa..siihen lopetettiin:)
 

 
Leimulla oli estetreeni, se sujui kivasti, Lorakin hyppäsi hiukan ja Julia meni loppuverkan:)
 






Kuvassa Lora selässä 2 vuoden tauon jälkeen.9

Ja julia loppuverkkasi:)
 
 
 
 

7 kommenttia:

  1. Mua on häirinnyt jo pitkään, että miksi käytät lähes aina ratsastaessasi jotain lökäreitä/verkkareita vaikka sulla kuitenkin on ratsastushousutkin näkynyt joissain kuvissa ? Ajattelin vaan, kun itsellä ainakin mukavampi ratsii kunno ratsihousuil ku on parempi pito yms.. Ja sul on kumisaappaatkin aina ?
    En millään pahalla siis tarkoita mutta iskee vaan silmään aina :)
    Hyvää kevään jatkoa sulle ja hepoille !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon laiska ihminen, koskaan jaksa vaivautuu laittaa ratsihousuja.:D...Laitan ku jaksan:) No en tiiä mis mun nahkasaappaat on ja ridakumisaappaat on kaverilla:D

      Poista
  2. Ihana postaus, kun paljon muitakin ihmisiä mukana ja monipuolinen jo sen puolesta :D Sitten kiva, kun paljon kuvia ja vähän selostustakin, sitä saa tietty olla aina enemmän jos vaan jaksaa :P Kivaa väkeä siellä vaikuttaa olevan :) Ihanan näköiset Donna ja Leimu, tosi hienon näköisiä ja mallikelpoisia :D

    VastaaPoista
  3. Kai Donna tullaan kuitenkin ell toimesta tarkastamaan, et kaikki on ok? Mielestäni ei ole kuitenkaan kovin normaalia että heppa tollein riehuu. Toki varmasti tunnet itse hevosesi parhaiten ja jokaisella voi olla vähän huonompia päiviä, mutta näin sivullisen silmin ei vaikuta kovin normaalille mitä nyt olen täältä blogistasi lukenut.

    VastaaPoista
  4. tästä ne ongelmat alkaa ja kohta on hyvä hevonen paskana ja myytävänä koska on "hankala", vaikka totuus on, että et vain yksinkertaisesti pärjää. Harmittaa, kun pitää ottaa nuori hevonen, kun ei tunnuta pärjäävän edes perushepoille, jotka on koulutettu. Miksi et ottaisi vain jotain n. 10v opetusmestaria, jonka kanssa asiat sujuisi ihan oikeasti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perushepoillejotka on koulutettu? Tiesitkö että olen kouluttanut Leimun itse? ja pärjään sile hyvin ja Donnakin on edistynyt:)

      Poista