maanantai 15. huhtikuuta 2013

2 uutta hoitajaa

Nyt päätin helpottaa Julian hommaa hiukan että nyt on 2 uutta hoitajaa lisäksi hepoilla jotka käy 2krt viikossa:)
Niin Julian ei ole pakko päivittäin käydä ellei halua:D


Toinen tytöistä on 13(täyttää 14) ja toinen on 14 ja ovat turusta:)
Tänään tytöt olivat tutustumassa paikkaan, 13v rakastui Leimuun ja 14v Donnaan, Donnahan on siis heille ensijainen hoitsu.

Ensin tytöt siivos karsinan että näin miten se sujuu ja hyvin sujui, ja sitten vedet bokseihin ja tehtii ruuat, molemmat oli ahkeria.
Sitten haettiin hepat tarhasta eikä siinäkään ollut ongelmaa ja loimetkin sai otettua hyvin pois:)

Donnan liikutus oli ensin ja ensin 14v ratsasti sillä ja se Sujui hyvin(ratsastivat että tiedän että pystyykö he myös liikuttaa tarvittaessa ja palkaksi saavat ratsastaa)
Donna kulki jopa pyöreänä ja rentona ja laukkakin sujui, oli aika saman tyylinen tapa ratsastaa kun mullakin:) 13v:n kanssa Donna ei oikein tullut toimeen, se kaahotti ja hyppi pystyynkin, oli ilmeisesti liian jännittynyt selässä :/

Sitten Leimu, näytin ensin miten se käyttäytyy(oli ollut vapaata 3-4pvä) ja pyllyhän lensi niinkuin tiesinkin kun energiaa oli liikaa.Nyt 13v meni ensin selkään, ja ratsastuksen aikana hän tippui 7kertaa mutta sinnikkäästi meni takaisin selkään:D kaipa se tasapaino harjoittelmalla kehittyy:) 14v:n kanssa Leimu oli ok:D

Sitten Leimu boksiin ja tytöt kirjallisten sopimusten kanssa kotiin:) Huomenna onkin eka hoitopäivä mutta 13v ei pääse mutta 14v tulee kyllä +tietty julia tulee:)

Että tällaista tällä kertaa:D


5 kommenttia:

  1. Eikö julia ole yhtään katkera näistä hoitajista? Kun jääkö Julialle nyt paljon mitään hoidettavaa, kun nuo uudet käyvät jo 2x viikossa? :D Mutta hienoa, että sieltä seuduilta löytää hoitajia. Täällä päin se on todella hankalaa, kun hoitajaehdokkaat ovat omaan makuuni liian nuoria ja sitten, jos ovat aikuisia niin ovat enemmän sellaisia tätejä. :D Minä, kun kaipailisin aikuista ja osaavaa hoitajaa/vuokraajaa. No, ehkäpä sellainenkin aikanaan. Treenaamisen iloa teille!

    ps. Onko projektista tulossa mitään tietoa nyt lähiaikoina? ;)

    VastaaPoista
  2. Ovatko ennestään tuttuja sulle vai miten löysit heidät? :) Eikö tyttö säikkynyt vaikka tippui jopa 7 kertaa? Eikä käynyt kuinkaan? Aika stuntmenoa :D Ehkä se todisti sitten sen että sopii hoitajaksi kun ei vähästä säikähdä. Ja eiköhän hänenkin meno parane jos oli alkujännitystä :)

    Kiva kun hyvät hoitajat löyty ja saat apukäsiä, oliko Julia toivonut apuhoitajia vai oliko vaan oma päätös?

    Ja Anonyymi 15. huhtikuuta 2013 12.28, miltä seudulta on vaikea löytää hoitajia? :) Kiinnostaa jos sattuisikin olemaan omaa seutua ja viitsisi laitta ilmoitusta jonnekkin, että hoitohevosta vailla ihan vain sillä palkalla, että saa olla hevosten kanssa tekemisissä.

    VastaaPoista
  3. ht-nettiin laitoin ilmotuks ja vastasivat siihen:) ei säikkynyt (ainakaan myöntänyt) vaan nauroi vaan:D ei käåynyt kuinkaan. No Julia on ollut vällillä ärsyyntyny kun on täytyny aina käydä mutta nyt on mahdollisuus olla käymättä parina päivänä jos haluaa:D

    VastaaPoista
  4. Eikö sua pelota, että tytöille käy jotain? Siis vaikka pahemmin sattuu, kun tippuvat..?

    VastaaPoista
  5. Ohoh, oliko ilmotus kauan siellä vai vastasivatko nopeesti? :D Etitkö heti kahta vaiko vaan yhtä, mut tulivatki samassa "paketissa"? Onko Julian ollu pakko sitten tulla ja ollu tosissaan ärsyyntynyt ku täytyny käydä? :O

    VastaaPoista