tiistai 2. huhtikuuta 2013

Harvinaisen onnistunut päivä!

Tänäänkin oli todella onnistunut päivä omien hevosteni osalta.Päätin mennä (julian ehdotuksesta) tammalla tänään Hackamorella ihan vain senkin takia että saisin selvyyttä johtuuko pään heittely yms. Hampaista..Ell ei ole siis vieläkään käynyt, täytyy nyt kysellä että milloin se oikein tulee...

Mutta itse asiaan, tamma oli kivan tuntuinen ja rento hakkiksilla ja käynniss alkoi melkein heti kulkea pyöreänä.Tamma on siis yleensä vaikea saada pyöreäksi ja se heittelee päätään ja aukoo suutaan, nyt tätä ei tapahtunut.





Ravissa tamma oli ensin melko normi ja koitti juosta alta pois mutta rahottui sitten ja laukan jälkeen oli ihan uskomaton, kulki pyöreänä vaikkakin koitti useampaan kertaan mennä kuolaimen alle, mutta ymmärtäähän sen kun oikein kulkeminen on sille vielä niin raskasta:)







Laukka oli suurin harppaus tänään, ajattelin laukassa että koitan ihan vaan että miten tamma reagoi jos taivuttelen sitä siinä, kappas perkele, tamma haki laukassakin hieman alas, mitä se ei ole KERTAAKAAN aiemmin tehnyt, hieno hieno Donna!





Loppuravit mentiin taas pitkin ohjin.(P.s.Koko ratsastuksen ajan työkoneet piti meteliä pihalla, mutta tamma ei välittänyt, fiksu nuori:)


 
Leimulla ajattelin sitten myös kokeilla mennä hakkiksilla.Se toimi muuten hyvin mutta painoi kädelle...Eli nyt Leimukin sitten toimii parhaiten kumikuolaimella:D
 
Leimu kulki kyllä tosi kivasti ja loppuratsatsuksesta siru otettiin kentälle kun harjotellaan että se voi olla vapaana kun ridaan:)
 



 
 
Sitten pari perhepotrettia:D
 

 
 
 
 

14 kommenttia:

  1. Voisiko Leimun painavuus käsille johtua siitä, että hakkis on säädetty niin alas? Tuohan on ihan liian alhaalla..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. painaa kädelle myös kolmipalan kanssa joten enmpä usko:D

      Poista
    2. Ite en osaa sanoa tuohon kädelle painamiseen mitään mutta todellakin voisi olla ylempänä mutta tuskin tuohon yhteen kertaan kuolee ;)

      Poista
  2. Mahtavaa! Donnahan etenee harppauksin! :D Upeita noi kuvat, ihan ku vanhatekijä :) Eli oliko Donna nyt hyvä sitten hackamoren kanssa ja voisiko vika olla suussa? Söpöt perhekuvat! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep:) kiitos, julia on taitava kuvaaja:)
      Oli paljon parempi, itse veikkaan et vika voisi olla suussa tai sitten on vain TODELLA HERKKÄ suinen:) kiitti:)

      Poista
  3. Dooodi, hyvält näyttää:)
    Pakko kysyä että oletko sitä mieltä että Lassi meni juuri oikealle omistajalle?
    Käsittääkseni tyttö oli melko nuorehko..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti:) en ole...nuori on ja en ole tilanteeseen tyytyväinen...

      Poista
    2. mä taas olen ymmärtänyt että menee hyvin ja pärjäävät hyvin. ja sanoisit ees suoraa mikä siinä sun mielestä on pielessä etkä vaan mumise kateuttas

      Poista
    3. kyllä heillä hyvinn yleisesti menee, en sitä sanokkaan, mutta lassilla on stressistä PAHAT TULEHDUKSET vatsassa ja myin sen harrastekäyttöön...ja oltiin sovittu että max 1kisat kuukaudessa hevosen vuoksi.Mutta nyt parhaimmillaan ovat kisanneet 2 vkl peräkkäin 2 ja luokkaa molemmissa...siihen en ole tyytyväinen...en ole kateellinen siis, en vain halua että hevonen joutuu kärsimään tulehduksen uudelleen..

      Poista
  4. kerranki hevone näyttää edes hevoselt, mut kato itteäs siel seläs, oot lähinnä löysän perunasäkin näkönen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no anteeksi kauheesti, siel ei hirveesti ehi itteään ajatella ku ei oo mikää automaatto ratsastaa:D

      Poista
  5. Donna on kyllä edistynyt huimasti, meno näyttää tosi hyvälle, ainakin kuvista katsottuna :) Olisi kiva nähdä myös videolla miten neiti liikkuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) teen videon kyllä kehityksestä kunhan saan nyt tästä parannuksesta enemmän videota:)

      Poista