maanantai 5. marraskuuta 2012

Tätä päivää

Juu tulee varmaan melko tylsä postaus, mutta.
Olin tänään aamulla jo tekemäss aamutallin, voin kertoa, että ei ollut mukavaa ensinnäkään loimittaa niitä kun piti kumartua, joka sattui jalkaan.Ulos vientä ei myöskään ollut tänään aamulla herkkua, koska oli vaikeaa saada hepat kulkemaan rauhassa kun en itse kovaa vauhtia päässyt.
Sain kuitenkin hevoset ulos ihan kivasti.Sitten ajattelin että koitan edes siivota karsinan, mutta n.puolet siivottuani, oli pakko soittaa äidille ja pyytää häntä hoitamaan loput, sillä polvi särki NIIN paljon.Tein sitten vielä Leimun ruuan.

Nyt olenkin sitten istuskellu kotona, koittanut tehdä koiran kanssa jotain, vaihtanut haavan siteen ja syönyt. Vielä pitäisi jotenkin pystyä menemään auttamaan yht tuttuu sen uuden yp.ponin kanssa ku se kuulemma hyppii satulavyötä laitettaessa pystyyn, ja koitan ehkä myös selästä sitä, jos jalan kanssa vaan pystyn.
Ja illalla pitäisi myös onnistua jotenkin liikuttamaan Leimu, todennäköisesti juoksutan sen liinassa, ettei ainakaan jää seisomaan:D

Satulaongelmaa aletaan ratkoa enemmän kun pystyn taas kunnolla ratsastamaan...

Nää ajat takas...

2 kommenttia:

 1. Voi kurja jos se satula ei nyt olekaan sopiva! :(

  Asutko sä nyt siis yksin vai missä mitä häh?
  Ja käykö töissä vai koulussa ja ja ja ja olis kiva saaha vaikka joku kämppä/oma huone postaus ja kuulla välillä vähän muutaki elämää kun talli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä...kotoo asun kunnes on varaa muuttaa taas omaan kämppään...minun huoneeni postaus pitäisi olla jo olemassakin mutta varma en ole...JUU voin kirjotella kotona tehdyista jutuistaki

   Poista