perjantai 16. marraskuuta 2012

Helsingissä..(Viikissä)

Eilen Leimulla oli taas/edelleen ähkyä..samoin keskiviikkona...Äiti soitti sitten viikkiin koska Leimun ähky pahene taas eilen (meni makaamaan yhtäkkia talutuksessa..)

Lähdettiin sitten illalla vielä ajamaan Leimua viikkiin, sieltä oltiin sanottu nyt että vatsahaava ei ole nyt tärkeää vaan ähkyn hoito on ensisijainen juttu..
Klinikalla sitten vietiin Leimu pakkopilttuuseen, se kun ei pidä niistä eläinlääkäreistä..No kuunneltiin vatsa,ja mitattiin kuume, tutkittiin suoli, mutta muute ei tässä vaiheessa ollut selvinnyt kuin että suoli on vähän kuiva..

Photobucket
 
Photobucket
 
Sitten letkutettiin eikä siinäkään selvinnyt mitään...
Hevoselle laitettiin koppa päähän että letku pysyy nenässä...
Ja hevonen jää viikkiin lauantaihin asti nyt että saataisiin selville mistä ähkyt johtuu...
 
Leimu vihasi sitä  kuonokoppaa, karsinassa huitoi sitä seinään ja yritti kaikin tavoin saada sen irti:D
 
Aamulla äidille ilmotettiin että taas on paskonu ja nii mutta ei ole normaalin oloinen silti...tähystetään tänään jotta saadaan selville että voisko kuitenkin johtua vatsahaavoista noi ähkyt vaikka se ei ole normaali...
 
 Photobucket
 
Photobucket
Pallomaha...:(
 
 
Photobucket
 
P.S.anteeksi taas tekstin laatu, tultiin eilen klinikalta vasta puol 2 yöllä ja mulla oli aamutalli...

4 kommenttia:

  1. Tyhmältähän tämä tuntuu jankuttaa, mutta tsemppiä. Sitähän te tarvitsette... :-(

    Itselläni on ollut sellainen mielipide, että mun heppaa ei hirmu kalliilla hinnoilla aleta hoitamaan. Sillä on kyllä vakuutus, mutta eihän sekään kaikkea korvaa.
    Eli jos hoidot menee yli korvausrajan niin heppa lähtee taivaslaitumille, ikävä kyllä...

    Joitain blogeja lukeneena sitten taas osa tuntuu olevan sitä mieltä että hinnalla kuin hinnalla mutta heppa hoidetaan nyt kuntoon.

    Mitä mieltä sä olet?

    Ja joo, en todellakaan kieri rahassa tällä hetkellä (opiskelen, teen töitä ja heppa ei ole mikään kallis vaan tavallinen harrasteratsu.), mutta en silti usko että lähtisin tuhansia sen hoitoon satsaamaan edes sitten kun olen työelämässä (toki palkkakaan ei tule olemaan mitään yli 2t luokkaa).

    VastaaPoista
  2. Eii :( Kerro sitten taas mitä siellä klinikalla ilmenee... Ei Leimulle saa käydä mitään... Kiva kun kuvia oli tältä kerralta niin näki tuon kuonokopankin :o Voi parkaa, teitä molempia...

    VastaaPoista
  3. Jäittekö muuten helsinkiin lauantaihin saakka vai meettekö hakee sillon ihan kotoa asti Leimun? Ja ketä kaikkia siellä oli mukana? Sinä ja äitisi vai oliko muitakin?

    VastaaPoista