sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Poseerausta

Tähän postaukseen tulee nyt vaan aamusia posekuvia:)ja rakenne kuva kummastakin hepasta.


Hieno pallero





Se alkaa näyttää jo hevoselta:)










6 kommenttia:

  1. HEVOSELTA? tai sitten aasilta. Ei pahalla Naadja mutta et oo saanu tuosta hevosesta kun vaan kauheamman. Ajatella että tuokin ollu hyvässä lihaskunnossa ja kisannutkin kuulemani mukaan,..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos pistäisin ensimmäisen rakenne kuvan ja tämän vierekkäin niin parempaan päin on menty.Hevonen on laihtunut ja takaosa saanut pyöreyttä:) Karva paljon parempi.Ja kun minä sen ostin niin sillä ei yhtä ainutta hyvässä kunnossa olevaa lihasta ollut.ja tietääkseni ei ole koskaan kyllä kisannutkaan :D että mielenkiintoisia lähteitä sinulla.Mitä minä tiedän, henkilö jolta ostin, jättänyt seisomaan ja harjaamatta yms...Sitä edellinen ihminen MAASTOILLUT pääasiassa, sitä edellinen oli ilmeisesti aika kyseenalainen ja muita en tiedä...ja tuo kyseenalnen omsiti hevosen 2010 jolloin hevonen oli 4 eli tuskin kisattu:D....ja hevonen jonka kunto oli nollassa ja samoin luotto ihmiseen nollassa ei noin vain muutu kunnon lihaskimpuksi rauhallisella pikkuhiljaa etenevällä treenillä (hierojan ohjeiden mukaan) 3kuukaudessa MILLÄÄn:D

      Olen puhunut.Kun näkisit hevosen livenä huomaisit muutoksen siinä, niinkuin kaikki hevosen livenä nähneet on huomanneet(etenkin että on laihtunut ja takaosa pyöristynyt ja hevonen näyttää iloisemmalta)

      Poista
    2. olis kiva tietää mistä ano tietonsa mukamas repinyt, kun ihme väitöksiä eikä selvästi tiedetä faktoja.

      Poista
  2. jessus kun ihmiset tyhmiä kun tulevat väittämään tuollaista, älä välitä nadja! ihana toi donnan ilme vikassa kuvassa :D
    upeita hevosia kumpikin, oo ylpee niistä! kateelliset taas panettelee ja yrittää latistaa itsetuntoas :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia:). aika hassua vaan että sulla ei ollut varaa ylläpitää sitä yhtä suokkia, joka tulikin sitten muutaman viikon jälkeen paskassa kunnossa ja joutui kuoppaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paskassa kunnossa?...Soma hoidettiin meillä kyllä todella hyvin, ettei missään paskassa kunnossa lähtenyt...ja ei sitä siksi lopetettu vaan omistaja ei halunnut/viitsinyt etsiä sille uutta kotia.Soma liikutettiin päivittäin ja harjattiin hyvin ja jalat katsottiin ja harja hoidettiin yms...:)

      Poista