torstai 21. maaliskuuta 2013

Aarg!

Edellisestä postauksesta syntyi kauhea haloo...

Aijon tutkituttaa tamman kyllä mutta odottelen vähän aikaa ihan vain siksikin että ei tee tuota hyppimistä päivittäin...Eli voi johtua vähän mistä vaan..

Tultiin myös sanomaan että itse lopetan ratsastuksen kesken ja Janita ei...Janita lopetti kun alkoi käymään vaaralliseksi..samoin teen itse...Olen muuten suhteellisenvarovainen tällä hetkellä:)
Itsesuojeluvaisto on herännyt:D

Tamman hampaan raspataan kun Ell tulee eli pian, sitten katsotaan satula, ja yksi satula kai tuleekin pian sovitettavaksi:)Ja jos ei tapahdu pienintäkään muutosta parempaan niin vien klinikalle.

Tänään aamulla koitin vielä satulaa tamman selkään ilman huopaa ja saattaaa olla että painaa lavoista hieman...en voi varmaksi sanoa koska EN TODELLAKAAN osaa kunnolla sitä katsoa...mutta huopa nostaa satulaa sen verran että huovan kanssa ei yhtä paljon paina...Ongelmahan on ettei tammalla oikein voi ilmankaan mennä...ja vyöllä ei ole hyväksi mennä kunnon treenejä tai ylipäänsä tehdä muutakuin TODELLA kevyitä treenejä.....

Eli nyt täytyy pohtia..toivottavasti saadaan uusi satula pian sovitukseen ja hampaat raspattua...Saattaa olla että mennään nyt maastakäsinpainotteisella liikutuksella,..eli maastakäsin treenejä ja juoksutusta ja välillä ratsastusta.:)

Ja hierojahan silloin totesi että lavat yleisesti on jumissa että siksikin saattaa olla että tekee tätä ...ei voi tietää...Mutta tänään koitan nyt selästä ja koitan saada videoita tästä jotta näkee onko eroa ja miten paljon:)


3 kommenttia:

  1. Mikä satula-auto teille on tulossa vai viettekö johki "satulastudiolle" vai mikskä niitä kutsutaan :D ?

    VastaaPoista
  2. Jos epäilet että suussa vikaa, niin mikset kokeilis vaikka kuolaimettomia suitsia? (: Kun tuolla yhdessä videossa taisit puhua että jos ohjat tuntumalla niin vastustelee, mutta löysin ohjin pysähdykset onnistuu ..

    VastaaPoista
  3. Mä mietin et eihän se vois johtua niistä lavoista. Jos ne on jumissa, saattaa olla että satula jotenkin painaa niin, että se kipeyttää, ja jumittaa lihaksia?
    Tää on vaan mun jokun arvio, saattaa olla et on suussakin, mut mä vaan mietin tollasta :)) Hyvä et se uus satula on tulossa, mut sit viel mietin sellasta, et se uus satula ei ehkä auta heti, jos lihakset on jo valmiiks jumissa, jos se siis johtuu siitä :))

    //Sori ku kommaan anonyyminä

    VastaaPoista