sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Mikä elämässä on tärkeää?

Miettinyt nyt ystävien ja eläinten kautta tätä kysymystä..

Esimerkiksi yksi kaveri unohtaa kaikki ystävänsä kun on kumppaninsa kanssa..Silloin kaikki muut ovat kuin ilmaa.Mutta kun hän on yksin niin kavereiden seura kelpaa kaikki ne ajat kun ei ole töissä ja töissä ollessaankin laittaa viestiä päivän mittaan.
Onko tämä sitten oikein?
Onko tämä yleistä?

Olenko mä vain outo kun en ole ikinä seurustellesanikaan käyttäytynyt noin?
Mä ainakin ajattelen että ystävät on ja pysyy ja niistä haluan pitää kiinni, seurustelukumppaneita tulee ja menee..Aika harva kuitenkaan löytää sen loppuelämän kumppanin tässä vaiheessa vaikka on niitäkin .

Itse sen sijaan ajattelen että jos kumppanini ei suostu tulemaan tallille jos mulla on vaikka iltatalli niin sitten treffit siirtyy, so simple?
Vai onko tää sit väärä ajattelutapa?

Kuuluisko mun sopia että joku muu hoitaa iltatallin ja nähdä kumppani joka ei tallille halunnut?

Nä on kysymyksiä mitä oon välillä pohtinut..ei sillä ei muiden mielipiteet mun päätäni käännä mulle hevoset on ykkösenä ihan jo siksikin että hevonen ei ymmärrä jos kerron meneväni treffeille etten siksi ehdi sitä kunnolla hoitaa mutta kumppani ymmärtää (ainakin kuuluisi) jos sanon että menen tallille että mukaan saa toki tulla mutta muuten nähdään vaikka seuraavana päivänä.
Mutta siltikään en hylkää kavereitani vaikka kumppani olisikin, kaverit menee nyt ja aina parisuhteen edelle, hevoset sen sijaan menevät myös kavereiden edelle (juurikin iltatalli,tai jos en ole vielä bokseja hoitanut), muttaa toki ystävät saavat myös tulla mukaan tallille.

Mikä siis on oikeasti tärkeää?

Ystävät on toki tosi tärkeitä koska ihminen tarvitsee sosiaalisia kontakteja ollakseen terve ja onnellinen (poikkeuksia löytyy)
Mutta kuinka monelle se ykkönen on lemmikki?perhe?parisuhde?ystävät?työ?

Tunnen monia ihmisiä ja melkein kaikilla tuo ykkönen vaihtelee tilanteen mukaan (esimerkiksi, silloin kun kumppani asuu kauempana ja sitä ei näe niin ystävät tai työ ja sen paikalla ollessa se menee kaiken edelle)

Mutta mikä olisi kaikkia tyydyttävä ratkaisu tässä tilanteessa?
Voiko ihminen edes elää niin että sekä eläimet,perhe että ystävät ja kumppani ovat tyytyväisiä tilanteeseen?

No nyt lopetan tän pohdiskelun ja jätän teidät pohtimaan tätä asiaa.

Onko jollain muulla ollut tilanne että sinut unohdetaan jossain tietyssä tilanteessa kuin joku likainen sukka?

8 kommenttia:

 1. Yleensä kun muokkaat ulkoasua niin voisit tilata vaikka banneria, itse en pidä noista paintilla tehdyistä... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tehty paintilla vaan photofiltrellä:) Mutta joo oon koittanut tilata muttei oo ikinä saapunut niin tein itse. ja koitan kyllä saada tilattua/tehtyä jonkun paremman:) Kiitos parannus ehdotuksesta

   Poista
 2. turha sun on tommosta miettii kun ei kukaan haluu jälkeenjäänyttä, rumaa ja läskiä akkaa jonka tekstistä paistaa läpi miten takertuva ja kateellinen ystävälleen on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo jälkeenjääny, rumempiakin löytyy ja laihdutus päällä (ja tää kaverini mua huomattavasti lihavampi)
   Eikä oo kyse siitä että olisin takertunut vaan siitä että ystävä roikkuu mussa kuin iilimato silloin kun jätkä ei ole täällä ja silloin kun on niin elää kuin mua ei olisi olemassa. Se on tässä se juttu.

   Ja en ole kateellinen koska itse en parisuhdetta tällä hetkellä halua. turhaa vääntöä ja riita ja mukautimista toisen elämään. No thanks!

   Ja ei kukaan halua, muuten vaan vkl vietän parhaan ystävän kanssa joka asuu eripaikkakunnalla ja joka vkl vietämme aikaa yhdessä:) Ja tää iilimato viettää mun kanssa aikaa aina kun sen jätkä ei ole täällä..

   Seuraavan kerran kun kommetoit niin selvitä ensin vähän asioita.

   Poista
  2. Nadja, ootko varma ettei sama ystävä laittant tota rumaviestiä? Ihan vaan kiusatakseen lisää?

   Ei kannata ite heittää lisävettä myllyyn, sitä ne yrittää.

   Poista
  3. Mahdollista mutta epätodennäköistä koska hän harvemmin lukee edes mun blogia:D mutta eräs toinen käynyt mielessä..Ja joo tiedän, kunha nyt meni hermo..:D

   Poista
 3. Kuulostaa inhottavalta ja ymmärrän mietintäsi... Kyllähän se aina vaikuttaa vähän typerältä tuollainen että tosiaan kokonaan unohdetaan ja käyttäydytään noin kun ollaan kumppanin kanssa ja kun ei olla niin silloin ollaan iilimatona :/ Ootko koittanut puhua kaverillesi asiasta? Minusta tuo on epäkohteliasta sinua kohtaan ja tuntuu tietyllä tavalla hyväksikäytöltä, että kelpaat seuraksi kun ei ole kumppaninsa kanssa mutta silloin sitten taas olet tarpeeton hänelle kun on tuon kanssa...
  Jos kaverisi taas ei kuuntele jos yrität asiasta puhua niin kannatan sitten antamaan opetuksen niin, että rajoitat hänen kanssaan olemista silloin kun hän haluaisi olla kanssasi ja ignooraat itsekin häntä sopivan verran, että hän alkaa huomata asian ja tajuaa miten ikävää moinen on.
  Tsemppia ja ihania postauksia! :) Blogikin on ihanan keväinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihanasta pitkästä kommentistasi:) ja kaverille ei voi asiasta puhua kun sitten pidetään mykkäkoulua...hienotunteisesti voi vihjata jolloin toimii hetken.. ja pian sama tilanne..olen oppinut hyväksymään sen mutta silti se ärsyttää välillä.. Ja kiitos :)

   Poista