maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kunnon heppailu päivä

Oli pitkästä aikaa "vanhanajan" kunnon heppailu päivä julian kanssa:)

Mentiin tallille ja haettiin Leimu (julia oli mennyt edeltä ja kilttinä hoitanu leimun boksin)
Ja sitte haluttiin laittaa se oikein kuvauskuntoon ja pestiin jalat vedel ja laitettiin pintelit ja huopa sävysävyyn ja sykerö otsaan ja letti häntään :D
Ja puunattiin se niin hyvin kun talvikarvaansa pudottava suokin nyt voi.

Sitten selkään ja kentälle. Alkuun Leimu oli tosi laiska ja Julia nappasi pari taidekuvaa:)No mutta kun se alkoi liikkua niin se liikkuikin niin pirun hyvin! Edes muista milloin olis noin "lennokkaasti" menny ja siis en käsitä.Niin siis ravissa..Laukka oli tänää aika kauheeta:D se näyttä niin vi**neelta että..ja pari pukkiakin tuli ja sitten mentiin niin saakelin kovaa että hohhoijaa taas..Kevättä taitaa olla herralla rinnassa ;)
Mentiin sitten vielä pohkeenväistöä käynnissä (yritettiin mennä) ja sitten ravailtiin ja herra toimi ravissa edelleen huippuhyvin:)


Käytii sit vielä pyrähtämässä maastossa ja oli huippukivaa:)!

Päästäänkin sitten roden jonka kanssa alkuun meni ihan perseelleen kaikki...
Kun käveltiin löysin ohjin niin sujui mutta kun pyysin reippaampaa käyntiä tai ravia treenattiinkin kuinka ylös saadaan takajalat ..No en tippunu ja Julialla oli hauskaa ku näytti vissiin aika hauskalta. Mutta sitten Julia meni kentän keskelle juoksutusraipan kanssa ja sitten menikin toosi hyvin:D

Siitä ei paljoa kuvia kun julialla on vain 2 kättä. Mutta laukasta muutama.
Että tällainen päivä oli eilen. tänää uudelleen roksun selkään ja otetaan alusta asti se raippa mukaan :D

2 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen päivä :D JA ihanat pintelit Leimulla <3 Paitsi et taisivat kurastua kivasti xD Näyttää kyllä hienolta nuo ravikuvat varsinkin ja taidekuvatkin :)
  Voi Rode :O Mutta kyllähän tuo aika hauskalta näyttää sen meno :D Onneksi pysyt selässä noin hyvin ja hyvä että juoksutusraipan näkeminen auttoi! Postaa taas pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli huippukiva päivä!:)Joo no ne ei ollut ton jälkeen enää vaaleenpunaset :D
   Kiitos, ja kiva että tykkäsit :)
   Juu postaus tästä päivästä tulee huomenna, kevättä rinnassa oli tänään leimulla :D

   Poista