lauantai 31. toukokuuta 2014

Donnan irtohypytys

Anteeks, en eilen ehtinykkää tekee tätä postausta kun menin kusiks ja olinki sit kotona vast 3 aikaa yöl ja niin kuoleman väsynyt että en jaksanut mitään.

Mutta asiaan, eilen tosiaan rakennettiin uusista esteistä kuja donnalle.
Sitten Riina ja Kase haki tamman laitumelta ja harjasin sen hyvin:)

Tamma kentälle ja ensin sai juosta hyppäämättä vähän aikaa että sai alkuverkat.





Sitten itse hyppyihin, alotettiin 60-70-70cm kujalla.





Vähän tuntui tamma roikottavan etujalkojaan kuin esteet olis liian pieniä...Ja takajalkojen tekniikka parani korkeammilla esteillä, mutta pienemmillä oli välillä melko mielenkiintoinen..ja viimeisen esteen vesimatto oli jännä ja siksi kun nostettiin korkeutta niin otettiin se pois.





Korkeimmillaan tamma hyppäsi metrin okserin, ei viitsitty koittaa korkeampaa kun oli vähän väsyn oloinen kun nyt ollu vasta viikon laitsalla ja siellä liikkuu paljon enemmän.

tässsä just tällanen, mitä te takajalat puuhaa:D keskittymine unohtu:DD


100cm

Sitten loppuverrkailut ja tamma käytvälle harjattavaks ja arnikaa jalkoihin ja takareisiin, riina vei sitten neidin vapaan laitsalle, namien kanssa nyt ekalla kerralla mutta hyvin meni.






Sitten viel vähän kuulumisia sirusta kun joku kysys.Se asuu tällä hetkellä porukoilla ettei tuu haukkumisesta valituksia mulle.Ja nyt se on kesätrimmissä ja aina iloinen kun pääsee mamman luokse kylään tai mamman kanssa tallille:)











3 kommenttia:

  1. Siitä ei tullutkaan näyttelykoiraa.

    VastaaPoista
  2. Ai sterkkasit sen? Eiks sillä pitäny tehdä pennut?

    VastaaPoista