lauantai 17. toukokuuta 2014

Kisapostaus 17.5

 Herättiin Julian kanssa aamulla kello 6 ja tallilla oltiinkin jo puoli 7.
Heitettiin hevosille kaurat ja kun Donna oli syönyt niin otettiin se käytävälle laitettavaksi.Laitoin ensin sykeröt koska niihin menee eniten aikaa ja laitoin niihin oikeesti paljon kuminauhoja että ne varmasti pysyy myös:D


Sitten alettiinkin puunata neitiä, hinkattiin ja hangatiiin niin että neidistä tuli todella kiiltävä:)
Ei pölynnyt yhtään ja laitoin myös häntään letin.
Mentiin sitten syöttelemään tammalle vihreää kun oli ylimmääräistä aikaa ettei joudu vain käytävällä seisomaan.Ja Donna oli oikein innoissaan ja niin tyytyväinen kun pääsi syömään.
Syöteltiin siinä joku n.15min ja mentiin takaisin talliin.
Julia ja Riina meni jakamaan aamuheinät tarhoihin ja minä siistin Donnan jalat vielä ja laitoin sekä normi suojat että kuljetussuojat sille. Ja vaihdoin sille nahkariimun.
Siinä sitten odoteltiin hetki että kuski saapuu.Sitten Hevonen traikkuun ja menoksi:)

Tamma kisavalmiina (tässä tultiin syöttämästä ni ei oo nahkariimua)

Sitten Riina ja Kase kävi kuskin kanssa hakemassa kyytiin Matilda ponitamman, mä ja Julia käytiin sillä aikaa kaupassa ja automaatilla ja kun ne meni ohi niin lähdettiin siitä sitten ajamaan traikun perään.
Donna ja Tilda matkusti hyvin yhdessä, välillä ne siellä irvisteli toisilleen mutta ei pahemmin.

Kisapaikalla traikku parkki oli maneesissa, otetiin sitten ensin Tilda ulos kun se ei tykkää oikein odottaa traikussa ja on niin pieni että mahtuu takapuomin ali.Sitten neiti pääsi traikusta ulos:)

Ei se pahemmin katsellut maneesia, seinät oli vähän pelottavia mutta muuten ei ollut hirveän ihmeellistä, Tamma kävi katselemassa omaa peilikuvaakin ja se oli mielenkiintoinen :D

Riina kävi tällä välin ilmoittautumassa ja syöteltiin kisapaikallakin hiukan ruohoa ja neiti otti melko lunkisti:)


Sitten kun hän tuli takaisin niin ruvettiin varustaa tammaa.Ensin suitset, oltiin mietitty että tuleeko isokin ongelma siitä mutta ei ollut mitään ongelmaa, riimu pois ja suitset päähän.Pidin vain hiukan ohjista kiinni kun Riina satuloi neidin ja siihenkään se ei sanonut yhtään mitään.

Riina hyppäsi maneesissa selkään ja lähdettiin kävelemään verkka-alueelle.


odottelua että päästään verkkaamaan.

Sitten päästiiin verkka-alueelle ja Donna otti rauhassa edelleen, Riina käveli sen kanssa ensin hetken, otti sitten ravia ja tamma ravasi kyllä niin kauniisti.
Laukkakin pyöri suhteellisen hyvin eikä neiti vaikuttanut yhtään jännittyneeltä tai stresssaantuneelta:)
Riina otti muutaman verkkahypyn molempiin suuntiin ja sen jälkeen neiti ei olisi malttanu seistä ja hyppäsi kerran pystyyn mutta rauhoittui onneksi saman tien:)









Sitten päästiinkin radalla jolla olikin vain 5osallistujaa ja Riina oli niistä 5:tenä.Tamma oli radalla rauhallinen, vähän innostui mutta se on ihan sallittua.Välillä tiputti raville mutta sekään ei haittaa kun keskisttyi kuitenkin mitä tekee:)




Ja kuinkas sitten kävi, PUHDAS RATA!

Sitten kaikki puhtaan radan tehneet eli kaikki kutsuttiin palkintojen jakoon ja Donna olisi halunnut uudelleen radalle:D Tuomarikin oli sanonut riinalle että neidillähän voisi metrin radalle mennä:D





Tamma oli selvästi ylpeä miten pärjäsi ja kuin luotu kisaamaan, se oli kisapaikalla kuin kotonaan:D
Ja selvästi nautti kisaamisesta:)

No mikäs siinä ensiviikonloppuna uudet kisat Kotimäellä ja luokat ristikko ja 60cm:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti