torstai 22. toukokuuta 2014

22.5. Folken liikutus

Tänään taas läpiratsastin Folken.
Se oli vaihteeksi käynnissä laiska, sai tehdä töitä että se käveli käyttäen kokorunkoaan ja niin ettei kokoajan tarvinnut komentaa eteen, rehellisesti pohkeen edessä ei vain kulje..



Sitten ravissa sain sen liikkumaan ja paremmin ja liikkui ns.omalla moottorilla välillä pidempiäkin pätkia ja olin tosi tyytyväinen, ratsastin ilman jalustimia niin tasapaino paranee ja mun kanssa ainakin folkke toimii paljon paremmin kun menee ilman jalustimia.





Laukassa sain Folkkiksen tänään ekaa kertaa oikeesti toimimaan, se kulki pyöreänä koko runkoaan käyttäen. Se liikkui itse eikä tarvinnut olla kokoajan ajamassa eteen, välillä sai kyllä kännöksissa olla tarkkana kun meinasi vauhti hiukan hyytyä.





Sitten ratsastin vielä pellolla jonkin aikaa ennen kuin mari meni selkään , mutta peltoratsastuksesta kuvat kertokoon enemmän.











Pestiin Folkke vielä liikutuksen jälkeen eli siitä vielä rakenne kuvaa yms.

aika hyvässä kunnossa, se on kuitenkin 18v








5 kommenttia:

  1. Nainen, missä sun keskivartalon lihakset on? Loppu tollane röhnötys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lueppa postauksia taaemmas.oon puolvuotta sit ollu vakavassa onnettomuudessa...istun muutenki aika huonosti vielä kun en saisi vielä edes näin kunnolla ratsastaa.:) treenaan kyllä lihakset kuntoon kunhan pystyn kunnolla treenaamaan:D

      Poista
    2. Kannattaisko sitte pysyä poissa sieltä hevosen selästä jos et kerta pysty ratsastamaan hyvin? Tekee hallaa sekä hevoselle että sun istunnalle (joka tosin blogia seuranneena jo yli vuoden, on aina ollu samanlaista keskivartalon hallinnan puutetta).

      Poista
    3. ei tartte lukea jos noin paljon ärsyttää:D

      Poista
    4. ööok, ihan vaan sua ja ratsastamias hevosia aattelin, ei mua ärsytä?

      Poista