tiistai 25. kesäkuuta 2013

pikapostaus

Niin paljon tullu paskaa niskaa et kirjotusinto nollilla...Donna karsinalevossa edelleen parempi jo,,

Itsellä jalka siteessä kun lensin leimulta mutta ihmekköstuo kun olen niin paska:)

Mutta päöivittelen enemmä ku enemmä kerrottavaa

8 kommenttia:

  1. toivottavasti jalka on pian kunnossa:) ja tietty heppa kanssa!

    VastaaPoista
  2. Todella inhottavaa, että jotkut jaksavat kommentoida ilman kunnon asiaa ja vain paskaa. En ihmettele ettet jaksa kirjoittaa, mutta muista että meitäkin on paljon, joita oikeasti tykkäävät lukea postauksiasi ja kuulumisiasi! En voi ikinä ymmärtää miksi jotkut vaivautuvat edes lukemaan blogia, jos eivät siitä pidä. Todella typerää tuonlainen ja lapsellista, hyvä tulla anonyyminä haukkumaan muita, ihan kuin itse olisivat parempia! Jos on valittamista niin sanoisi suoraan päin naamaa, eikä piiloutuisi anonyymiksi! Älä välitä noista, vaan poista suoraan tuonlaiset kommentit, joissa selvästi puhutaan vain paskaa! Tsemppiä! (Ps. Miten Leimun kanssa noin kävi? :/)

    VastaaPoista
  3. Niinpä :) Hyvä että hyväksyt tosiasiat!

    VastaaPoista
  4. Muista aina että meitä järkeviä ihmisiä on enemmän ja uskon vahvasti ilkeiden kommenttien takana olevan vain muutama surkea ihminen jotka laittavat kommentteja ns. useampana ihmisenä. Paranemisia sulle ja Donnalle!

    VastaaPoista
  5. Poista suoraa ikävän sävyiset kommentit niitä loppuun lukematta tai salli kommentointi vain rekisteröityneille?

    Ihme typerää touhua kyllä, mutta nykyään kai harmittavan yleistä.
    Itse kuitenkin tiedät miten asiat on, mutta varmastihan nuo pahoittaa mielen.

    Ihan vaan sun blogia seuranneena olet kyllä hoitanut sun hepat aina hyvin. :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  6. Sun tekstejäs on nii vitullista lukea, kun et voi tarkistaa mitä kirjotat. Opi kielioppia edes vähän...

    VastaaPoista
  7. Oot heikko jos luovutat tollaste takia :'D
    viddu toisest korvast sisää ja toisest ulos, ei oo nii vaikeeta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se saattaa kuulostaa helpommalta, mutta jatkuva haukkuminen oikeasti lannistaa! Ja varsinkin esim. Kun nadjan väitetään kohtelevan huonosti eläimiä, joita hän oikeasti rakastaa, jotka ovat tärkeitä, se loukkaa, vaikka yrittäisi olla välittämättä. Pari tuon laista kommenttia saattaa viekä mennä, mutta tuo määrä paskaa mitä hän on jo saanut niskaansa on jo todellakin liikaa!! Ja kun tarpeeksi kuulee tuonlaista paskaa, voi jotain juttuja alkaa uskomaan tai epäilemään itseään.. Tuleeko teille hyvä mieli kun haukutte muita ja pilaatte toisen hyvän mielen? Haluatteko pilata toisen ilon omasta blogista, harrastuksesta? Mikä teitä ihmisiä vaivaa kun olette niin negatiivisia?! Mitään nadja ei ole tehnyt teille, miksi puhutte hänelle aina noin, teillä ei ole pokkaa edes kertoa sitä paskaa päin naamaa, vaan anonyyminä huutelette. Hankkikaa elämä, älkääkä tehkö muiden elämästä paskempaa, vain koska itse olette tuon laisia paskanpuhujia, nimettömiä idiootteja, jotka eivät tajua mistään mitään ! Nadja, koita kestää!

      Poista