sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

30.6. hyppyjä ja softari

Moi ! Tänään mentiin Julian kanssa tallille kolmen aikaan. Siivosimme Donnan karsinan, ja laitoimme sinne vedet.

Tiistaina mennään muuten klinikalle, jossa kaviot kuvataan, takapolvet ja-kintereet, hampaat raspataan ja keuhkot kuvataan ilmestyneen voimakkaan yskän vuoksi. Toiv. ei ole puhkuria, oireet täsmäävät. Tallille mennään 3 tuntia enne klinikka-aikaa, ja toivotaan että saadaan eläinlääkäriltä lupa rauhoittaa. Itsehän en siis pysty lastaamaan ollenkaan, ja syy löytyy postauksen loppuvaiheilla. Lastaus jää siis Julian ja Janinan hoidettavaksi, kiitos Janinalle joka meidät klinikalle kuskaa :)

Eli, haettiin Leimu laitumelta, hoidettiin ja varustettiin. Aloin verkkaamaan kentällä, jonne olimme rakentaneet yhen esteen. Leimu oli aluksi laiska, ja hidas avuille. Lopussa kuitenkin kulki jo todella hyvin. Hyppäsimme parhaimmillaan 115cm !Hieno poika ! Tapahtui jotain käsittämätöntä, sain julian hyppäämään :D julia ei siis ole koskaan enne hypännyt leimulla, ja vannoi aluksi hyppäävänsä vain yhden pienen, mutta lopulta meni 85-90 cm muutaman kerran. Ei tästä enempää vaan kuvia:









Lopuksi aijottiin pestä Leimu, mutta se päättyikin lääkärireissuun... Herra nääs hyppäsi päälleni, ja siinä jytäkässä meni sitten juuri parantunut nilkka uudelleen... Sain siihen softkipsin, eli ei ihan oikea kipsi, ONNEKSI! Huomenna mennään sitten röntgeniin, ja katsotaan mitä löytyy. Siinä siis syy miksi en lastaa hevosta tiistaina. Kun nyt luit, kommentoi ihmeessä :) Palaillaan !



 














 
 

14 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia ja hienoja loikkia Leimulta! Mutta voi ei taas kun pitikin sattua, miksi se niin loikkasi? :( Toivottavasti klinikkareissu sujuu ja kaikki kunnossa, kuten myös sun "klinikkareissu" röntgeniin :D Ihana postaus muutenkin pitkästä aikaa virallisempi :)

    VastaaPoista
  2. Julialla on ihmeen hyvä istunta ensikertalaiseksi :O sullaki mut oot kokeneempikin :) hienoja kuvia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ole ensikertalainen hyppääjä, Leimulla meni ekaa kertaa siis :)

      Poista
  3. Kivat istunnat ;o mul menee aina jalat liia taakse ... Kiva postaus, miten sun jalka?

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Voi itku, mä kun lainasin Julian paitaa ku Julia on niin kaunis ja hyvä ratsastaa, mutta ei se toiminukkaaa jos tuli vaa kauheet makkarat..olen pettynyt:(

      Poista
  5. Voikun nyt harmittaa ihmisiä, kun Nadja saa kehuja niin pakko aina vääntää perusherjoja, mitä kateelliset itsetunnon omaaville ihmisille muutenkin yrittävät laukoa :/ Niin surullista luettavaa. Postaathan taas pian, kun kerta tapahtumaa luvassa lääkärireissujen kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin se on, ei se jaksa enää latistaa, harmittavaa tietysti mutta antaa olla :D kiitos :)

      Poista
  6. Toi toisiksi viimeinen kuva on niin hauska😊

    VastaaPoista