keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Päivitystä nopeasti taas

Niin kaikki ihmettelee miksi en kirjoita ja sanoo että olen heikko...
Ehkä sitten olenkin, mutta ei ole vain ollut intoa kirjoitella kun olen monen ihmisen mielestä kerran


a.paska hevosen ja ylipäänsä eläimen omistaja  vaikka rakastan niitä yli kaiken elämässä, olisin valmis kuolemaan niiden puolesta
b.Läski sotanorsu huora jo nimenikin perusteella, vaikkakin olen aivan normaali painoinen ehkä hitusen ylärajoilla ja laihdutan kokoajan ja en kylläkäänn myy itseäni tai ota maksua seksistä...
c.Hullu ämmä ja ihminen joka yleisesti on päästään vialla ja tähänkin olisi kiva saada perusteita.

Monikaan ei monestakaan asiosta tiedä faktoja mm.sanotaan että Leimulla oli keväällä monia ähkyjä jotka johtuu paskasta ruokinnasta ja hoidosta, muuten hyvä mutta Leimu ähkyili 2 viikkoa SYKSYLLÄ ja syynä oli vatsahaava ja se kerrottiin meille mm.Viikissä.

Ja että hevosia ei totutettu ruohoon vaan laitettiin suoraan laitumelle, muuten hyvä mutta totutettiin jo kun ekat korret näkyi.

Ja että Donna ontui VIIKKOJA...Donna ontui 2-3pvä jonka jälkeen oli ep/jäykkä ja annoin sille aikaa ja jätin rauhassa lomalle laitumelle 2viikoksi ja sitten meni jäykäksi edestä jolloin 1-2pvän jälkeen soitin ell ja hevonen tuli karsinalepoon.Että tätäkään asiaa ei tiedetty mutta silti tultiin paskaa jauhamaan.

Nyt Donna on hoidon kanssa jo parempi ja huomenna soitan ell ja kysyn että miten nyt edetään.Oma nilkkakin jo parempi onneksi..pahemminkin olisi voinut käydä kun hevonen sekosi jaloissaan ja meni laukasta polvilleen..

Leimun kesäihottuma on tänä vuonna pahempi kuin ikinä mutta hoidetaan niin kai se tästä..tässä nyt muutama rats.kuva siltä päivältä kun tuon nilkan loukkasin.






 
Päivittelen seuraavaksi kun saan Donnan tilanteesta ja siitä miten edetään niin enemään tietoa ja kun jaksan.
Tämän postauksen jaksoin nyt näiden ihanien positiivisten kommentoijien voimalla, kiitos teille:)

24 kommenttia:

  1. Ihana että jaksoit postata! Osa kommenteista on jo ihan naurettavia, suunnilleen haukkuvat väärän pituisista kynsistä, jos eivät muuta keksi... :D

    VastaaPoista
  2. koitahan vaan jaksaa, vaikka jotkut osaavat olla hyvin ilkeitä:) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Hei hienoa et Donna voi paremmin :)

    Leimun kesäihottuma oireilee tänä kesänä pahemmin, koska luultavasti sen aineenvaihdunta ei oo vielä ihan kokonaan parantunut sen syksyn rankan ähkyilyn ja vatsahaavan ja lääkitysten jäljiltä.

    Suosittelen täsmäyrttiseosta puhdistamaan sisäelimiä ja tukemaan suoliston hyvinvointia. Vinski on syöny joulukuusta lähtien sille suunniteltua yrttiseosta (sillä oli rankkojen sarkoidihoitojen ja myrkkyjen jäljiltä maksa tukossa, josta syystä iho-oireita, virtsaongelmaa ja jopa nivelvaivoja). Se ei ole hangannut vielä yhtään. Häntä on siisti, harjas jäljellä eikä missään ole mitään jälkeäkään siitä et olis joskus hangannut.

    Suosittelen kokeilemaan! Esim Better Choicen Päivi suunnittelee täsmäseoksen, (ihan kummallekin hevoselle olis hyväksi), sillä kaviokuumekin on oire aineenvahduntaongelmista joista eläinlääkärit hoitavat vain oireita, yrtit auttavat hevosta sen alkuperäisen ongelman hoitamisessa.

    Marjo

    VastaaPoista
  4. Voimia :) ihana toi Donnan kuva :3 suloinen leimu kans :) olet kiva bloggaaja ja hyvä juuri tuollaisena, jaksamisia<3

    VastaaPoista
  5. Mie en kyllä ymmärrä yhtä asiaa? Mikset koskaan ratsasta ihan saapailla tai oikeilla jalkineilla ja ridahousuilla? Ja eikö satu kun et käytä koskaan paitsi talvella hanskoja :D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi pitäisi sattua jos ei käytä hanskoja? Mulla on hanskat kädessä ainoastaan kun on pakkasta yli 7 astetta ja kädet paleltuu ilman.

      Marjo

      Poista
    2. Ei vaan itseä ainakin sattuu ratsastaa ilman hanskoja kun hevoset välillä nykii niin lähtee nahat :D Mut en tiedä olenko minä vaan tällänen herkkis vai :DD

      Poista
  6. Ilkeiden kommenttien lähettäjät ovat niitä heikkoja, et sinä Nadja! Sä olet hieno hevosenomistaja ja hieno ihminen. Paljon tsemppiä tulevaan upeiden hevosesti kanssa, *voimahali* :)

    VastaaPoista
  7. Ihanaa kun olet jaksanut postata taas edes pienet postingit! Voimia ja hyvä kuulla, että tilanteet etenee ja vielä parempaan päin :)

    VastaaPoista
  8. Olisi kivempi kommentoida, jos vastaisit niihin.. :) tsemppiä ilkeiden kommenttien kanssa!

    VastaaPoista
  9. Näin sut tänään, vitun ruma olit liian pienissä housuissas hyi paska!

    Eveliina ;);)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se että housut valuu ei tee niistä liian pieniä.Ihan oikein kokoiset on.Ja joo voipi olla etten darrassa kauneimmillani ole, tuskin olet sinäkään ;)

      Poista
    2. Milläs rahalla sä ryyppäät jos kerta raha on tiukilla?

      Poista
    3. kaveri pyysi mukaan ja tarjosi juomia,ja yhdeltä kaverilta olen saanut jtn juotavaa

      Poista
    4. Voi vitun pelle:D seliseli... Häpeisin vitusti olla tollane hampaaton muijja

      Eveliina :*

      Poista
    5. no ainakin on järki tallessa eikä oo tarvetta pönkittää omaa egoa haukkumalla muita ihmisiä.

      Poista
    6. Järki sulla vai :'D nauvoski mä olin selvinpäin, sinä et :D järjissäs olit ku ryömisit siel iha örväs :D sama täs yks viikonloppu turus, pikkulinnut laulo;) omaa egoani pönkitän kyllä, totuuksia laukomalla eletään!!

      Guess who my angel:)

      Poista
    7. itseasiassa nauvossa en ollut kännissä..pikku hiprakassa vain, ja muistan koko illan:)
      Ja turussa olin nyt eilen ja edellisen kerran kuukausi sitten, puhut siis eilisestä?Ja juu silloin tuli otettua liikaa, niin käy joskus:)

      Voisit tulla sitten naamatusten näitä totuuksia laukomaan kun mut kerran niin usein näet, vai eikö riitä rohkeus?:D

      Poista
    8. En jaksa vääntää sun kanssas xD tavataan ja puhutaan, nadiala oksanen ;)

      Poista
    9. Jos kerta et puhu paskaa kenestäkään niin miksi sitten kokoajan haukut viiviä ja puhut paskaa hänestä? Sama juttu janitasta. Et sinäkään mikään täydellisyys ole neitiseni.

      Poista
    10. Eiks sulla oo hampaita :ooo ???

      Poista
  10. Postaa et saan nauraa noloudelles

    VastaaPoista
  11. Näkee taas kommetoijista, ettei sitä elämää ja itseluottamusta löydy kun täytyy muita olla haukkumassa ja omaa oloa parantamassa. Tosiaan menkääpä oikeasti sanomaan samat asiat niin katsotaan ketä sitten naurattaa :D Musta tuntuu, että teille on tullut pakkomielle ja pitäis hakeutua hoitoon, koska tää menee jo sairaalloiseksi vainoamiseksi. Hankkikaa jotain sisältöä elämään, vaikka harrastukia niin on jo vähän parempi ja voi keskittää sitä aikaa siihen :) Hyvä Nadja, pistä vastaan ja muista mitä ollaan jo monesti sanottu: täällä on enemmän lukijoita jotka ajattelevat vaan hyvää! Jostain syystä paskan jauhajat helpommin kommentoivat, mutta no, siihenkin on selitys ja sekin taisi jo tulla selville viestistäni :D

    VastaaPoista