torstai 18. lokakuuta 2012

Taas samaa paskaa

Juu tein nyt siis päätöksen että vaikka blogini lukijat varmaan närkästyvätkin niin en aijo tehdä postausta ajasta jolloin  "Kaverini" oli kuvaamassa.

Sillä sain tietää taas sen että keneenkään keneen netissä on tutustunut EI kannata luottaa.
Että tästä lähin ei KENENKÄÄN vieraan kannata ajatella pääsevänsä Leimua kuvailemaan/katsomaan kun tiedän nyt että se on pelkkää esitystä..

Että tosi kiva kun olen hyvää hyvyyttäni ottanut "kaverin" kylään ja antanut "kaverin" ratsastaa hevosellani jonka painoraja on max 80kg ja ihan tämän kyseisen "kaverin" ulkonäöstä näkee että hän ylittää Leimun painorajan...Ja annoin vielä hypätäkkin kun ajattelin että kun "kaveri" kauniisti pyysi niin voin tämän kerran antaa...

Että kiva kun ihmisiin "voi" luottaa....Ja tämä kyseinen kaveri vielä vakuutti mulle ennen tuloaan että EI OLE TULOSSA HAUKKUMAAN vaan tulee tänne kaverina.ja sitten haukkuu mua petsiessä edelleen....Tässä muutama juttu mitä hän minusta on sanonut, ja mielipiteeni asiaan..Kiitos sinulle joka nämä kommentit paljastit.

Nadjalla on oikeesti tietoo ja taitoo, mut se on pätemisen haluinen pät kokoajan jostain asiasta. tai sit se selosti et mitä paskaa hänestä on puhuttu ja et millä perusteella se on paskaa.

Mielipiteeni: kaverinikin mukaan erittäin harvoin päden mistään...joskus joo...Ja usein juttelen asioista joista on tullut paha mieli niin myös vieraampien kavereiden kanssa...ja paskaa on taatusti ollu ne jutut , mm.mulla ei kuuluis hevosii olla kun en niitä koskaan hyvin hoida...

sit silloli paskasta vettä karsinassa, eikä se ees yrittäny vaihtaa sitä/puhistaa ämpärii.

Minä: Tällä kerralla Leimun vedessä oli tyyliin pari heinänkortta...ja se vaihdettiin seuraavana päivänä...

ja nadjahan ei käy kouluu koska häntä ei kiinnosta teoria
Minä: Ja mitenköhän asia hänelle kuuluu..menen varmaan kouluun sitten kun itsellä on kiinnostusta/tarvetta sille :D


leimu oli tositosi kiva, mut erittäin raakile ottaen huomioon, että sitä on koulutettu 5vuotta(?) ravannut se ei laikaan, vaan köpsytteli jotain käynnin ja ravin väliltä(ei peitsannut). laukka nousi vain käynnista ja joko kulmasta tai ympyrällä.

Minä: Leimua ei ole säännöllisesti koulutettu kuin 2vuotta...2ekaa vuotta oli kunnioituksen hakua...ja sitte se oli todella kevyel käytöl/seisos...Ja viiminen 2vuottta treeanttu enemmän..
Ja juu ei ravannut "Kaverini" kanssa kun hän pidätti sitä niin ettei se voinut ravata kunnolla...Leimu kun ei ole koskaan oppinut kunnolla sitä TODELLA hidasta ravia...ja peitsasi myös hänellä välillä...Muilla (mm.10-13v kaverit) se ravaa ihan ongelmitta. Laukan nostaa mulla myös suoralla ja kaverilla, ja ravista nostaa myös mutta paremmin käynnistä koska on sen verran tarkka noston tarkkuudesta...On myös aina " vaikeampi" uusilla ratsastajilla...


mut nadja on kyl patalaiska pilalle hemmoteltu pentu, joka ei omaa minkään näköstä kunnioitusta vanhempiaan kohtaan
Minä: Juu patalaiska kun 7pvä viikosta oon sen 2-6h tallilla, hoidan karsinan(joskus muidenkin) ja vedet, ja liikutuksen.Ja hoidan myös koirani ja kaverin koiraa välillä...Ja hankin itse itselle ruuat, pidän tunteja jotta saan rahaa...Hankin varusteet hepalle itse.Ja kunnioitusta ei oo vai..pitäs varmaan sit anella polvillaan vanhemmilta armoa sillon kun en vahdi kavereita meillä 1minuuttia kun kävin vessassa..että joo.....


ja mussuttaa vaa herkuja koneesa äärellä, hauskinta tässä on se et se luuli jotta kaverina käyn häne luonaa x)

Minä: Päivittiäin en edes herkkuja syö...Ja bulimikolta aika hyvin sanottu..ite mussuttaa mussuttaa mustuttaa ja sitte oksentaa ....Ja mun herkkuihin sisältyy mm. viinirypäleet, pähkinät, ja yleensäkkin hedelmät...Sipsit yms, useimmiten vkl..kun kaveri kylässä oli niin useammin...


Että olkaa mitä mieltä olette...mutta itse tiedän parhaiten nämä asiat..ei joku kaksnaamanen paska joka tulee tänne "kaverina" JOTTA saa mua haukuttuu netissä lisää...

OLEN PUHUNU, AAMEN:D

Sori kauhee romaani12 kommenttia:


 1. Hattis
  18.10.12 19.27
  Laura ihan best frendinä kyllä oli siellä.. :DDDD

  Lilli
  18.10.12 19.51
  jee sain oman postauksen nadjan blogiin!

  Lilli
  18.10.12 19.51
  nadja ei käyny kertaakaa lenkkillä :D

  Lilli
  18.10.12 20.24
  nadja tai sen koira on tuhonnu mun ratsastushousut,etkollareissa ridaan nyt sit jouluun asti


  ja lisää näitä kommentteja vaan tulee... :/ tosi reilu ihminen!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ku kerrot näistä mulle, arvostan sitä todella!:)
   Ja juu mää hajotin iha tahallaan se housut varmaa..ja kerroin että mulla on koiranpentu ja iteppä sitte jättänyt housut lattialle..

   Poista
  2. Anonyymi joka täällä pätee niin hienosti näitä kaikkia asioita, vois kyllä ihan paljastaa kuka hän on. Saadaan se ennemmin tai myöhemmin selville....

   Poista
 2. Muahahahah :D Oot oikeesti säälittävä. Kai tämä "kaverisi" kertoo sellaisia asioita mitä on tapahtunut siellä ollessa ja minkälaisen kuvan hän on sinusta saanut. Taas näkee kuinka sinä olet aina oikeassa ja aina pätemässä asioissa. Et ikinä voi myöntää olevasi joskus väärässä.

  Kasva jo herrajumala aikuiseksi! Ihan oikeasti.

  VastaaPoista
 3. Lilli17.10.12 14.26
  sit se vaahtos siitä et ku lassi on nyt ylläpidos 13-vuotiaalla likalla et kuinka tää on pilannu lassin lihakset ja kuinka tää ei pärjää lassille ja et ne yrittää saada pitää vaa ilmasta hevosta, kun koeaika on 1-4kk ja ne oli nyt 2kk jälkeen sanoneet etteivät vielä tiedä haluavatko ostaa seen


  kappas kun sulla jäi tää kokonaan kommentoimatta, hitsin vitsit ku tää "13 vee likka" pärjää paremmi lassille ku sinä ja poni on huomattavasti paremmas kunnos ku sulla :'D vedä vaan se sairauskortti esiin, ei kiinnosta.
  ja jos koeaika on max 4kk, ni ei niitten 2kk jälkeen tarviikaa tietää. äly hoi.

  VastaaPoista
 4. Sori nyt vaan mut kaikki mitä noissa kommenteissa lukee susta on totta :D Kasva jo nadja.

  VastaaPoista
 5. Hyi mitä sairaita ihmisiä tää maailma päällään kantaa?! Tollanen idiootti saattaa pilata ihan koko maineen vaan suoltamalla paskaa mikä ei ole edes totta. Pistäppä Nadja tästä poliisiasia pystyyn, koska menee kunnianloukkauksen puolelle mielestäni jos jatkaa tota mustamaalaamista netissä.
  Koita taas jaksaa äläkä menetä toivoa, voin kertoa että täällä on ihmisiä jotka on sun puolella ja monet tietää varmasti miltä tuo tuntuu, pitää vaan jättää omaan arvoonsa ja hoitaa ylemmän tahon kanssa jos menee vakavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä...kyseinen ihminen on kyllä pyytänyt anteeksi mutta mitä se enään hyodyttää kun valheet liikkeellä jo...kiitos kommentista:)

   Poista
  2. Sietääkin olla pahoillaan, liekö edes tosissaan vai säikähtikö vaan tätä postaustasi ja esittää. Sopii sitten loppua se hänen puolen töppäily niin ei tarvitse enää siihen puuttua, mutta jos jatkuu niin on ihminen kyllä läpi mätä.
   Ps. Postailuja silmällä pitäen ;)

   Poista
  3. Illalla tulee postausta:):D

   Poista
 6. Ihan vaan vinkkinäm mutta muutamaa kompaten, tuosta tosiaan huomaa ettet toi virheitäsi myöntää.. Ja itse väännät paskaa täällä tuosta toisesta joka on kakaramaisesti ENSIN sortunut kokemuksiaan toisille jakamaan?
  Kieltämättä on ollu aika veikee tyyppi, vois kuvitella, et se o tullu ihan vaan uteliaisuuttaan kattomaan, et millasta meno siellä oikeesti on ja jos mielipide on tollane loppuje lopuks, ni joo..
  Ja tuohon ihan vaan sen verran kun sanot noista kakaroista jotka sitä hevosta käy kylkiin potkimassa, niin ne ei todennäkösesti vaadi YHTÄÄN MITÄÄNB hevoseltas ja ku sinne vähä kokemeempi ja vaativampi ihmine selkää heitetää, ku mihi se o normaalisti tottunu, ni ehkä se sen käytös johtuu ihan vaan siitäki..
  olis paljo muutaki sanottavaa, mut skippaisit pia lopun, ni en viittii jatkaa... :3
  Onnee vaa jatkolle. . . .

  VastaaPoista