tiistai 9. lokakuuta 2012

Eilinen hyppytreeni!

En eilen jaksanut kehityspostauksen lisäksi tehdä tätä niin teen sen nyt.
Tosiaan eilen hyppäsin Leimulla taas vihdoin kun kenttä oli siinä kunnossa että voi hypätä ja kun saatiin aikaseks laittaa pari estettä kentälle:)

En tehnyt mitään rataa koska Leimulla ei oo hypätty kunnolla nyt taas ni hyppäsin paria estettä.

Leimu oli jo käynnissä pirteämpi kuin yleensä kun esteitä oli kentällä, siitä huomaa aina että se rakastaa hyppäämistä.
Ravissa oli alkuun vähän neuvotteluja että ravataanko kirahvina vai ei:D

No laukka oli ensin sellainen että laukatakko vaiko ei, mutta ensimmäisen hypyn jälkeen saikin jo pidätellä melkein kokoajan, kun hevonen oli vain menossa.

Huomasi taas ettei ole vähään aikaan hypätty kun tuli hyppyjä paljon liian kaukaa ja pari liian läheltän kun Leimulla oli vain meno päällä eikä sitä erityisemmin kiinnostanut kuunnella pidätteitä..

Okseria hypättiin loppujen lopuksi 100x100cm eli oli 100cm korkeaa ja n100cm leveä:) Ja leimu ylitti sen ongelmitta:)
Sitten kaverinikin koitti hypätä, hän on hieman ylirohekea sillä halusi hypätä samoja korkeuksia kun minä, ja toisaalta, ise olen häntä opettanut ja tiedän että hän osaa ratsastaa, varsinkin Leimulla:)


Sitten menin itse vielä selkään ja ravailin kunnolla hetken jonka jälkeen tein loppuverkan:)Tallissa Laitettiin Leimulla linimenttiä jalkoihin:)

Ja perjantaina Leimusta tulee kalju:D


5 kommenttia:

 1. Postaus Leimun kaljuuntumisesta sitten! :D Olispa itekin noin rohkea kun tuo oppilaasi ja noin reippaasti lähtisi hyppelemään ja spontaanisti toimimaan hevosten kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tää uus ulkoasu :) Kuka tehy bannerin? saako bannereita muuten tehdä silleen, et lähettää sulle ja voit käyttää ku huvittaa jos huvittaa ja kelpaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) itse päätin tehdä bannerin kun kukaan ei niitä lähettänyt:D voi tehdä ja lähettää ihan mielellään:) vaihdan banneria kuitenkin välillä

   Poista
 3. Hei mua muuten kiinnostaisi postaus leimun kesäihottumasta ja sen hoidosta plus siitä miten se todettiin ym...

  Hieno ulkoasu! Kuka sulle teki tän?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuvoin tehdä joku päivä kun on ylimmääräsgtä aikaaa:) Kiitti, ihan itse tein;) Kun bannereita ei kuulunut niin otin homman omiin käsiini:)

   Poista