lauantai 7. tammikuuta 2012

Nyt on lunta! Jee!

Joo en keksiny mitään järkevää otsikkoa:D

Tänään siis en ratsastanut Leimulla mutta äiti ei myöskään antanut sille aamulla kipulääkettä joten päästin sen päivällä kentälle juoksemaan.

Ensin Hain Leimun tarhasta ja hän tuli kiltisti heti portille kun kutsuttiin eikä välittänyt vaikka Kaapo(koira) pyöri jaloissa.Pikemminkin hän olisi halunnut tutustua suloiseen koiruuteen.
Mutta siis päästin Leimun kentälle ja Karo oli raipan kanssa kentällä vain katsomassa ettei Leimu jää vain syömään mutta ihan hyvin Leimu liikkui itsekkin:)



Muutaman kerran Leimu sai ihmeellisen pukkipierulaukkakohtauksenkin:D Ja virtaa kyllä riitti taas kerran.Leimu vaihtaa jo juoksuttaessa suuntaakin melko hyvin ja uhittelun juoksuttaessa se on lopettanut onneksi:)Nykyään sitä on kiva juoksuttaa ja kuka vaan voi juoksuttaa sitä.
Leimuhan ravaa kunnolla vain vapaana ja olisi kiva saada se ravaaman edes samantyylisesti ratsastaessa..







Taas tuli paljon kuvia mutta ei kai kuvia voi olla liikaa? Nehän vain piristää blogia.Ja 1kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa :D

Leimu aivan selkeästi nautti siitä että oli lunta.Oikea lumipesu oli hänestä taas niin ihanaa :) Mutta hyvä vaan niin pysyy puhtaana kun piehtaroi lumessa.






Ja tässä vielä Pari kuvaa Leimusta.




Sitten juoksutuksen jälkeen harjasin Leimun ja laitoin silmään voidetta.Ja sitten alkoikin paistaa aurinko niin laitoin Leimun ilman loimea ulos syömään päiväheiniä.Huomenna olisi tarkoitus ratsastaa Leimu taas ja jos hyvin käyn saan vielä kuvaajankin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti