perjantai 20. tammikuuta 2012

Hieronta

Anteeksi arvoisat lukijat mulla ei ole tänäänkään teille mitään pitkää juttua kerrottavana koska Leimu hierottiin kun Lassia ei voi vielä vatsan tulehduksen vuoksi hieroa.

Mutta siis tosiaan Erja kävi taas hieromassa Leimun.Melkein samat jumit kuin viimeksi, eli molemmat lavat ja kaula vasemmalta puolelta,parantunut viimekerrasta mutta edelleen pitäisi saada Leimu liikkumaan suorempana.
Ja pitäisi saada takaosaa viel paremmin mukaan, takaosa on kuulemma kehittynyt mutta pitäisi saada se vielä enemmän töihin koska kun takaosa ei tee kunnolla töitä niin etuosa tekee enemmän ja menee juurikin jumiin ja hevonen ei pysty liikkumaan suorassa ennen kuin takaosassa on enenmmän voimaa.

Nyt siis lunta lisää kiitos ja paljon ni päästään tekee alkuun kevyitä ja siitä sit raskaampia peltotreenejä niin takaosa oikeasti joutuis töihin.Koska se ei yksinkertaisesti pysy ainakaan ratsastaessa mukana kunnolla..vapaana juostessaan Leimu kyllä käyttää takaosaansa hyvin mutta silloinkin se saattaa aina paikoin jäädä jälkeen etuosasta.Mutta niin kauan kun ei kunnolla lunta ole niin ratsastusta vaan ja ylä-ja alamäkiä eli maastoilua jotta saadaan takaosa aktiiviseksi.
Ehdottakaa myös jotain jos tiedätte hyviö konsteja takaosan vahvistamiseksi? Puomeja menisin muuten mutta kenttä ainakin tällä hetkellä siinä kunnossa ettei pysty..

Apuohjia suositeltiin myös mutta en taida ruveta koska gramaaneilla Leimu menee kuolaimen alle ja piuhoilla ymmärtää että ne joustaa ja painaa vastaan niitä..Ja sanottiin myös että ois voinu kokeilla pumpulii korviin että jos keskittyisi takaosan käyttöön enemmän mutta pitää nyt katsoa että pitäiskö sitä yrittää..Mitä mieltä ootte? kuulostaa aika erikoiselta mutta...

Laita vielä juoksutuksesta pari kuvaa ja kuvan Leimusta hieronnan jälkeen:)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti