perjantai 6. tammikuuta 2012

Kuulumisia

Tänään Leimulla oli vapaapäivä.Ja sillä on nyt sitten ainakin huominen vielä vapaata.

Tein eilisestä pienen videon ratsastelusta.Videoltakin huomaa että hevonen oli hieman haluton liikkumaan eteenpäin.Mutta kulki kuitenkin suht.hyvin kuolaimella.Uusia kuvia ja videoita tulee tämän jälkeen ratsastuksesta sitten taas kun saan jonkun kuvaamaan.




Sitten, tänäänkin koitettiin laittaa leivän pala karsinan reunalle mutta Leimu ei huomannut sitä ja ihmetteli meitä katsoen että missä se herkku on..
Ja nyt sille on tullut myös oikean silmän ulkoreunaan sidekalvolle muutoksia ja turvotusta.Pahus jos siinä on nyt vielä jotain enemmän..Jos se silmä nyt esimerkiksi pitää poistaa niin menee TAAS kaikki suunnitelmat ihan uusiksi koska hevonen tarvitsee aikaa sopeutua.NO toivotaan että hän saa pitää silmänsä..

Kertokaas nyt joku että mikä voisi vaikuttaa siihen että hevonen reagoi käteen jos laittaa silmän eteen ja muuhun sellaiseen mutta ei näe pientä leipää ellei todella ´läheltä näytä mihin se laitetaan, ei syö kunnolla heiniä eikä juo kunnolla ja on haluton liikkumaan?

Täytyy nyt toivoa vaan ettei tule mitää pahempaa tästä..Huomenna sitten taaas harjailemaan polle.Leimullehhan emme nyt anna  täyttä kipulääke annosta koska jos sillä ei ole mikään paikka kipeä  niin on vain huonoksi vatsalle ja altistaa ähkylle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti