keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Mitäs tähän päivään

Niin siis tallillahan en tänään ollut kun riivillä oli streilointi ja oon sit sen jälkeen ollut pääasiassa kotona lukuunottamatta kaupassa käyntiä.
Kun on vielä vähän tokkurassa kun sai vahvat kipulääkkeet siellä eläinlääkärissä. Ja saa vähän vahtia miten muut kissat sen kanssa on ja ettei saa kauluria pois.

Ollaan sitten tänään Juhan kanssa siivottu täällä, pyyhitty kaikki pinnat ja imuroitu yms kaikkea ja ruokaa tehtiin tossa myös. Kanaa ja riisiä:)
Silloin kun ei voida kokoajan vahtia joka sekuntti kissaa niin se on erihuoneessa kun muut ettei muut mee nuolee sen haavaa.
Ja yön se saa viettää meidän kanssa makuuhuoneessa tässä parin yön ajan kera veden ja hiekkalaatikon.

Sitten ku lähtee paranemaan haava saa olla vähän vapaammin ja sitten makkariinkin saavat mennä vapaasti kun nyt ollut rajoitettua ihan siksi ku Riivi pissi sänkyyn pari kertaa.
Tässä Juhan lähes ainoana vapaailtana istutaan iltaa ja otetaan pari kaljaa/siideriä ja sitten mennään ajoissa nukkumaan kun itsehän heräsin tänään jo 6 jälkeen niin uni kyllä maittaa.

Huomenna sitten mennään tallille ja Juha tulee taas kuvaamaan, toivottavasti on hyvä ilma.
Nyt istun tässä kirjoittamassa kuulokkeet korvilla ja oon ihan love näihin laadukkaisiin kuulokkeisiin jotka Juhalla oli :D niin hyvät bassot ja äänen laatu xd
Mutta eipä tässä sitten kai mitään sen ihmeempää.

Tää on kyl ihan ku Riivi ja Demi :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti