maanantai 12. joulukuuta 2016

Kuulumisia taas pitkästä aikaa:)

Joo mistäs sitä sitten alottaisi..
Oon muuttanut tässä Tenbystä Söderbyhyn kun muutettiin poikaystävän kanssa yhteen.Paraisilla siis asun kuitenkin edelleen, meillä on tosi kiva 78neliön kolmio.

Kissojakin on nykyään 3 kun Riivin seuraksi on muuttanut maatiastyttö Demi sekä Sessi. Sessi saattaa palata ystäväni luo kun hän muuttaa poikaystävänsä kanssa omakotitaloon. Demi on siis n.1,5v leikkaamaton narttu ja Sessi 5 leikattu narttu:) Riivi meneekin sterilointiin keskiviikkona.
Oon nyt vaa niin onnellinen ku elämässä kaikki hyvin ja tulevaisuuden suunnitelmiakin on.
Työhakemuksenkin pistin tossa et kattoo mitä sieltä vastataan:)

Mutta asiaan, käytiin siis tänään Juhan kanssa tallilla. Juha haki ensimmäisen kerran yksin Leimun laitumelta leivän voimalla ja sujui tosi hyvin.
Sitten siinä harjalitiin hevosta ja heitin sille suojat suitset ja korvahupun kun edelleenkin kiinnostusta on huomattavasti enemmän mennä ilman penkkiä:)

Käveltiin siinä sitten läheiselle pellolle missä sitten pikkuhiljaa ruvettiin ravailemaan ja Leimu meni tosi nätisti:) Laukassakin oli tosi kivan pehmeä edestä ainakin paikoitellen.Välillä sai vähän rauhoitella herraa että ei innostuisi liikaa.
Loppuravailu sujuikin sitten tosi kivasti ja hevonen oli kevyen treenin jälkeen tyytyväinen.

Kamerana toimii edelleen siis peruskamera joten kuvien laadut on mitä on:)
Toivotaan että joulupukki toisi uuden kameran ;D











Ja jos tulee mieleen jotain mitä haluaisitte kysyä niin saa kysyy:)
Koska nyt yritän oikeesti saada blogiin taas eloa ku meillä juhan kaa kunnon kone ja tälleen :)

Tässä nyt viel muutama kuva kissoista

Tässä siis Demi

Sessi

Ja koko lauma ruokailemassa ekaa kerta uudessa kodissa
 

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa kun postailet taas! Ja kivaa kuulla laajemmin kuulumisia ja nähdä että hyvin menee :) Söpöjä kissoja <3 ja kiva jos Leimun kanssa motivaatio kasvaa :) Postaa lisää ja mielipidepostauksia ja kuulumisia! Rauhallista joulunodotusta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja juu yritän nyt tosissaan ryhditäytyä blogin kanssa ja ratsastusmotivaatio on taas huipussan kun on talli kaverina poikakaveri ja saa taas kuvia ni blogikin kiinnostaa:) hyvää joulu myös sinnepäin:3

      Poista