torstai 16. huhtikuuta 2015

Leimun ratsastus ja Rode yllätti!

Menin tosiaan eilen Leimun ja virtapiikki jatkui vaikkei esteitä ollutkaan :D sai kyllä pidellä taas kunnolla ja pari kertaa nostettiin laukka ihan itsekkin.
Mentiin vähän väistöjä ja pari vaihtoa ja muuten ihan vaan perustyöskentelyä, nyt itsellä kiire niin tulee kuvapainotteisempi postaus :)
heppa osaa, kuski sählää..


Sitten rodeen, oltiin Julian kanssa ajateltu että Julia menee kavaletteja liinassa ja niin me aluksi tehtiinkin ja meni niin hyvin että julia halusi mennä ilman liinaa..no siitä se sitten lähti..Tehtiinkin ihan este, se nousi metriin,kymppiin ja vielä vähän ja yhtäkkiä ollaan että hups, se olikin 140cm! :D no juu se mentiin vain yhden kerran ja ylipäänsä hyppyjä ei tullut montaa, kyllä se osaa :) Eikä kyllä voi olla kipeä :DTänään itse palauttelemaan ruuna Julian kanssa :) 


5 kommenttia:

 1. Jos hevosella on epäilty, jotain ongelmia ja on sille annetaan edelleen lääkkeitä...on minusta erittäin edesvastuutonta pyytää hevosta hyppäämään noin korkeita esteitä, vaikka se ne ylittäisikin. Sileätyöskentely ja lihakset kuntoon ensin! Pieniä esteitä voi toki piristykseksi mennä, "revittelystä" ei ole kuin haittaa. Ennemmin tai myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hevonen ei enää syö lääkkeitä. ja on ollut normaali niin miksi ei ? ja edelleen vain kerran toi iso mentiin:) ja rodelle toi ei ollut edes selvästikkään mikäään että juuri pääsee yli...olisi mennyt isompaakin mutta juuri lihaskunnon takia ei viitsitty:D ja hevosella on ilmeisen hyvä kunto kun ei tuostakaan treenistä edes hionnut. Ja on selvästi kaivannut vaihtelua elämäänsä. joten tehdään asioita mistä se tykkää ja katsotaan kuka on oikeassa ;)

   Poista
 2. rikot vaan tuon toden tuota menoa :/ sillä on tosi huono tekniikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mites kuvista näet tekniikan ? Ja hevosella kisattu 130cm ratana ja 120cm aktiivisesti eikä ole mennyt rikki niin tuskin menee yksittäisestä 140cm myöskään :D Leimulla on kisattu vain 100cm ja sillä hypättiin 125cm ja sillä ei ole hyvä tekniikka takajaloissa yhtään mutta ehjänä pysynyt. Hevonen on tyytyväinen joten ajattele mitä haluat!

   Poista
 3. Oooooooo!!!!! Ihanaa nähdä Rode hyppäämässä!! Seki nii upeen näkönen estehirmu! :D Voi että <3 En malta oottaa et saatte sen niin kuntoon et se pääsee kunnolla hyppäämään, näyttää niin upeelta!
  Äläkä jaksa kuunnella taas noita marisijoita... Kuten oonki sanonu nii ei kantsi kuunnella niitä jotka ei tiiä ja oo ite näkemässä x)
  Plus mun mielestä Rode hyppää upeennäkösesti :P Wauwauwauu<3 En voi hehkuttaa tarpeeks <3
  Ja kumpiki taas niin sulosia ja nättejä kuvissa <3
  T: Janina

  VastaaPoista