maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

Ei oo vaan ollut aikaa kirjoittaa eikä oo kyllä nytkään. Kerron lyhyesti mitä on ollut ja jos haluatte yksityiskohtasempaa postausta jostain näistä niin pyytäkää:D

Yksi päivä juoksutin Donnan liinassa sivuohjilla ja se meni tosi hyvin, klinikalta sanottiin että donna on kunnossa ja voi palata asteittain normaaliin liikutukseen.

Oltiin Julian kanssa Eurassa mun vanhalla työpaikalla.Menossa uudelleenkin.Puettiin mm.riimu ekaa kertaa 1kk varsalle ja vuoltiin kavioita orilta ja ajettiin yms..
Ratsastin tallin issikka ruunan eilen ja oli kyllä hieno!
7 kommenttia:

 1. Miks tolla Issikalla turparemmi väärin? :0 Toihan on remonttiturpis eli kuuluis kuolaimen päältä eikä tollai ku noissa kuvissa on... Ja et varmaan oo kauheesti issikoilla mennyt, kun näyttäis poni menevän possupassia/tosi huonoa tölttiä kuvissa, ravissa ihan kivan näkönen :) Mut Donna on kyl tosi hieno nois kuvis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ollu kain remontti vaa issikka suitse..:D kai..emmä hirveesti mut noi tölttikuvatki on alkutunnista,lopussa meni jo paremmin ku hepo rentoutus:D Donna on hieno!

   Poista
 2. Saako Donnalla nyt sitten hypätä O_o

  VastaaPoista
 3. Juu saa:) Sanottiin klinikalla että jos ei oireile niin voi palata ihan normaaliin käytööön, toki jos alkaa oireilemaan niin uusiin tutkimuksiin:)

  Nyt ollu täysin oireeton ja normaali ja jalkoja hoidetaan erittäin erittäin hyvinn päivittäin:)

  VastaaPoista
 4. issikkasuitsissakin turparemmi kuuluu kuolaimen edestä ;-)

  VastaaPoista
 5. No joo. En kyllä itse hyppäis enää hevosella jolla on noin nuorena nivelrikkoa. No oman hevosesi rikot :)

  VastaaPoista
 6. Käyn issikkatallilla. Donna on hieno😍

  VastaaPoista