keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Hyppytreeni Leimulla ja tamman selässä saikun jälkeen:)

Tosiaan sunnuntaina hyppäsin Leimulla tauon jälkeen.
Kentällä oli 2 estettä.

Leimu oli niin ihanan pirteä ettei ole tottakaan, se meni NIIN hyvin.
Esteet oli lopulta 80cm, oon tosi yllättynyt et mun istunta oli noinkin ok siihen nähden etten vähään aikaan oo hyppinyt.







Sitten Donnan ratsastukseen.
Ajattelin että menen itse kun tammalla en vielä niin kunnon treenejä itse mene ja saikun jälkeen kevyt käynti ravi treeni oli hyvä idea.

Se oli taas alusta asti ihanan pirteä mutta kuulolla kuitenkin kokoajan, mä en vaan pääse mihinkää siitä että se on niin ihanan herkkä hevonen.Käynnissä se haki kivasti kuolaimelle ja kulki niin kevyenä että voisin ylistä sekä sitä että Riinaa loputtomiin:D




Mentiin myös käynti sekä ravipuomeja ja niilläkin meni hyvin vaikka aluksi meinasi unohtaa nostaa jalkojaan.Ja täytyy ens kerralla sanoa Riinalle että sanoo mulle aina ku  könötän etukenossa ku sitä teen nyt jotenki ihan liian herkästi ton tamman kanssa...syytä en tiedä mutta haluan sen tavan pois ennen kuin sitä on vielä vaikeampi kitkeä pois.





Etujalkojen liike ei ainakaan kentällä ollut mitenkään lyhyempi mutta sen näkee sitten vasta ensiviikon klinikalla.
Loppiraveissa tamma uskalsi jo venyyttääkkin askeltaan ja jösses se ravi on silloin iso ja keventäminen melko haastavaakin:D




Sitten pari kierrosta kehujen kera käyntiä kentällä ja loppukäynnit maastossa Riinan kanssa:)
Hyvin meni tamma kokonaisuudessaan, haluan jo takaisin sen selkään ja onneksi oon koht menossakin :D








Että tällainen sepustus tällä kertaa :)






1 kommentti:

  1. Suurimmassa osassa kuvia ainakin istut ihan takakaarella, jalustimet näyttää aika lyhyiltä ? Kokeile pidentää jalkkareita reijällä tai parilla, jos se vaikka auttaa.. :)

    VastaaPoista