tiistai 10. tammikuuta 2017

Ratsastuskuvia

Tänään en nyt jaksa enempiä kirjoittaa joten nauttikaa kuvista :)


Eilen käytin Sirun trimmattavana ja käytiin illalla Ukissa katsomassa koiranpentuja ja uusi asukas haetaan lauantai iltapäivällä :) Siitä sitten lisää.

4 kommenttia:

 1. Just joo, Sirunkin hylkäsit vaan vanhemmillesi kun et jaksanut sitä hoitaa tai lenkittää ja nyt vaan otat uuden koiran. Oot sinä kyllä melkoinen eläintenkierrättäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en hylännyt sirua. käyn edelleen katsomassa sitä usein ja lenkittämässä yms. Se ei vahtiherkkyytensä takia sovellu kerrostaloon ja jopa kolmio olisi ahdas isovillakoiralle ja kahdelle kissalle:D
   Lisäksi vanhemmat nyt jo niin kiintyneitä häneen etteivät enää siitä luovu. Sirun vanhemmille meno ei liittynyt sen hoitamisen jaksamiseen tai lenkitykseen. Selvitä faktat ennen kuin tulet kertomaan omia oletuksiasi. Tuleva pentu on huomattavasti sirua pienempi ja myöskin turkillisesti helppohoitoisempi jos näyttelyihin päästäisiin. Kiitos.

   Poista
 2. Kai tiesit, ettei asunnon koko viittaa siihen, onko koiralla hyvä olla vai ei? Tiedän parikin isoa koiraa, jotka elävät onnellisesti yksiössä, koska pääsevät ulos ja niiden kanssa harrastetaan.
  Täällä kolme rottweileria kaksiossa ja hyvin mahtuu (nämä kuitenkin isompia kuin isovillis) ;)
  Kaikki on kiinni liikunnasta, aivotoiminnasta ja siitä tekemisestä mitä tarjotaan koiralle. Koti on vaan koiralle paikka rauhoittua, ei paikka riehua, se hoidetaan ulkona ja treenikentillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiedän kyllä mutta siru ei myöskään tule toimeen kissojen kanssa. kyllä se yksiöönkin mahtui,mutta siellä ei kissoja ollutkaan. Ongelma ei siis ole liikunta vaan kolmio on liian pieni koiralle ja KAHDELLE KISSALLE

   Poista