torstai 5. tammikuuta 2017

Eilinen peltoilu

Eilen en muistanut postausta kirjoittaa enkä tänäänkään taida jaksaa mitää todella pitkää sepustusta eilisestä kirjoittaa koska ei ole ratsastuksen kulku enää niin tuoreena mielessä.

Mutta mentiin Juhan kanssa tallille ja hain Leimun laitumelta, varusteet oltiin jo haettu käytävälle.Haava oli todella siistin näköinen, putsasin sen yms ja sitten laitoin pitkästä aikaa Leimulle pintelit ja jopa satulan:D

Sitten suitset ja itselle kypärä, pakkasta oli sellaset kivat -14 ja kova tuuli ni kun pellolle päästiin ni oli todellakin kylmä..
No päätin että menen askellajit läpi koska oma pää sekä Juhan naama meinasi jäätyä heti alkuun eikä tarvinnut pitkään ratsastaa huomatakseen että Leimun satulassa tällä hetkellä oleva huopa valui satulan alle edestä..

Leimu liikkui ihan kivasti molempiin suuntiin ja sitten kun oltiin loppuverkkailtu niin lopeteltiin.
Haava oli vuotanut hiukan ratsastaessa ja kun Leimu välillä pysähtyi kihnaamaan sitä, mutta putsattiin se uusiksi ja hoidettiin hevonen ja herra pääsi takaisin laitumelle.


Lisäksi otin nyt vuoden 2017 kunniaksi itseäni niskasta kiinni ja päätin pudottaa painoa kun sitä taas tullut muutama ylimääräinen kilo.
Eli nyt tavoite taas lenkkeillä päivittäin ja syödä terveellisemmin ja ajatteli ruveta juomaan kuitupitoisia smoothieita aamuisin ja tallilla käydä tietty myös. Ja katsoo miten tämä nyt tästä lähtee etenemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti