maanantai 28. heinäkuuta 2014

Muutoksia

Nyt tän viikon kisoihin meneeki vain leimu ja riina, Donna ei mene koska riinalla ja donnalla kävi pikku onnettomuus.

Donna oli valmennuksessa saanut puomin etujalkojen väliin ja Riinan kanssa..
Riinalta ei ole löydetty ainakaan murtumia, aivotärähdys ilmeisesti oli ollut

Donnalla naarmuja ja turvotuksia ja ontuu oikeaa etujalkaansa joten se saa jättää kisat nyt väliin..


Musta tuntuu myös että sillä on puhkuri, oli yön sisäl ja jo 3h karsinassa olon jälkeen hengitti raskaasti ja yski..Tätä ei tee kun on laitumella..

10 kommenttia:

 1. Nonni, jospa nyt sitten jätettäisiin se hyppiminen vähän vähemmälle kun hevoselta menee jalatkin alta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, jos vaikka jättäisit komentoimatta! Tuollaista paskaa ei jaksa ketään lukea, varsinkin kun et tiedä mistä on kyse, et tiedä mitä sillion sunnuntaina tapahtui tai suoraan sanottuna, et tiedä mistään mitään.

   Jos on asiaa Donnasta, lähetät mulle s-postia ja jätä typerät kommenttis mielees.


   Terv. Riina Dragomir
   riina.drag@hotmail.com

   Poista
 2. Voi ei voimia kaikille :( Onneksi ei pahemmin käynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,onneksi ei, perjantaina donnan kanssa klinikalle, tällaista sattuu hevosten kansaa...

   Poista
 3. Tuokin oli vaan ajan kysymys kun ette dreenaa Donnan kanssa yhtään askel-lajeja se nostatte vaan korkeutta. Pelotti jo Sauvossa kun katsoin sitä menoa että milloin kaadutaan. Toivottavasti otitte opiksenne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin Sauvossa, se 70cm luokka Donnan kanssa meni hyvin. Se voi näyttää kovin sekavalta kun tehdään paljon siirtymisiä laukasta raviin ja takaisin laukkaa. Välillä Donna peitsaa, mutta se ei haittaa menoa. Se tiedetään, että Donna ei tule välttämättä koskaan hyppäämään metrin ratoja, koska minulla henkilökojtaisesti ei ole niin paljon taitoja viedä Donnaa niin pitkälle, ratsuttajat maksaa niin paljon, eikä ollut alunperinkään tarkoitus saada Donnasta estetykkiä. Kyllä otamme opiksemme ja jatkamme kisaamista kun saadaan Donna kuntoon. Itse olen kunnossa ja Donnakin on pian :)

   Terv. Riina Dragomir

   Poista
 4. Askel-lajit kuntoon! Tuollasille vitun sossupummi lutkalle ei pitäis antaa mitään elävää olentoa kerta leikit niille kun joku perkeleen pikkutyttö! Kasva aikuiseks! Tekis mieli käydä hakkaamassa solmuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä vitun anonyymi paska, pidä huolta omista asioistasi. Tämä voi käydä kelle tahansa, ollaan treenattu askellajit läpi kotona, ei olla laitettu tänne joka kerta kun ne on kuitenkin perusjuttuja. Ollaan valmentauduttu, jossa ollaan käyty myös askellajeja läpi, ennen kuin esteitä on nostettu ja joka kerta ei olla edes nostettu korkeuksia valmennuksissa. Donnan kanssa hyppään MAX 2kertaa viikossa, välillä vain kerran, juuri sen takia, että askellajit on omat Donnalla ja kunto ei ole huipuillaan.

   Jos ei kiinnosta lukea tällasita paskaa niin EI TARVITSE LUKEA JA TULLA SELITTÄÄ PASKAA!! Ärsyttää tuollaiset vitun idiootit, vielä kun kirjoittaa anonyyminä, paskaa, ei uskalla kertoa kuka on kyseessä. Ja jos on jotaim asiaa Donnasta, tulette MINULLE siitä sanomaan ja kertomaan!! Mielipiteet voi aina jakaa, ne ei haittaa, mutta paskanjauhaamista ei jaksa ketään!! Kasvakaa itse aikuisiksi ja vastatkaa rehellisesti ja suoraan. Jätän yhteystietoni tähän, jotta voitte ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä!

   Minä vastaan tällä hetkellä pääsääntöisesti Donnan asioista, koska olen hoitanut ja ratsastanut Donnaa kuin omaa hevostani n. vuoden ajan.

   Terv. Riina Dragomir
   riina.drag@hotmail.com

   Poista
 5. Nyt anonyymit vois sit pitää päänsä kiinni. Donnalla treenataan ihan tasapuolisesti kaikkea, myös askellajeja. Luulempa että sinä et tiedä Donnasta yhtään mitään, joten anna niiden paskojen valheellisten kommentties olla. Ja ootkos koskaan kuullu sellasesta et ratsastaessaki saattaa käydä onnettomuus? Jos et, niin jatka niit alkeistuntejas ja pysy täältä poissa. Ja jos puolestaan koet olevasi kovinkin fiksu ja taitava ratsastana, ni mikset voinu naamalla tulla sanoo? Mitä sä pelkäät? Jos sä tahdot tulla tänne kirjottelemaan, ni tee se edes nimellisenä, koska toi on ihan naurettava. Ja tost riinan haukkumisest vielä, kannattaa vähän miettiä mitä nettiinki kirjottelee;) meinaan vaan et kerranku tänne laitat tollasen kommentin ni täällä se sit kans on odottelemassa mitä sille tehdään. Tunnen riinan ja toi sun kuvaukses meni aika reippaasti metsään🌲🌲. Kiitos olen puhunut.

  Julia Pulkkinen :)

  VastaaPoista
 6. Mun blogin osoite on valkoinen tamma on taikaa.blogspot.fi

  VastaaPoista