torstai 31. heinäkuuta 2014

Nyt sit taas!

Jossei paskan jauhaminen lopu niin estän taas anonyymi kommenttoijat määrittelemättömäksi ajaksi..

Onnettomuus mikä kävi olisi voinut käydä ihan kenelle ihmiselle ja hevoselle tahansa.Kyllä niitä kv-tason hevosiakin kaatuu ja kompastuu esteeseen
Donna on kuitenkin hypännyt  kotona ratana 80-90cm ongelmitta eli se yksittäinen n.60cm este ei ollut sille liian iso, sitä ei tiedä mitä siinä on käynyt, hevosen ajatusvirhe..

Ja puhutte askellajeista vaikka ette ole koko tilannetta edes nähneet.

Ja en ole kaikkia kommentteja edes julkaissut tietyistä syistä mutta millä tavalla leikin hevosella?
Nyttenkin Donna menee huomenna klinikalla ontumisen takia,mä kyllä välitän hevosistani ja hoidan niitä.

Oon mä itse Lassin kanssa mm.rysäyttänyt esteeseen, se oli pv-jolla oli askellajit ihan kunnossa, sekosi jaloissaan.

Miettikäähän taas ennen kuin syylistätte. En ole ensimmäinen enkä viimeinen hevosen omistaja jonka hevonen kompastuu esteeseen.

Ja tässä vielä pari kuvaa joissa esteen korkeus on metri. Kun vaikuttaa että kaikki ajattelee että Donna ei osaa hypätä niiden sen "askellajien"kanssa.

Hyvin näyttää menevän.Ja en tiedä vielä kirjoitanko mitään klinikasta kun vaan leikin hevosilla.
8 kommenttia:

 1. Ehkä Donnan kanssa pitäisi ensin enemmän perus ratsastus juttuja harjoitella ennen kun menee esteille. Esim että laukka aina toimii kaikkiin suuntiin ja nämä perus jutut. Jos ei ne ole kunnossa niin paljon helpommin tällaista tapahtuu. ja yleensä estehevosilla harjoitellaan myös enemmän puomeja ja kavaletteja kun pelkästään sitä hyppäämistä. Ei hevoset noin vaan opi hyppäämään oikeen jos ei kunnolla opeta perusjuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tapauksessakin, sinun kannattaisi perehtyä asioihin paremmin. Itse en suostu hyppäämään, jos tiedän että hevonen ei osaa hypätä. Se on päivän selvä juttu, että mennään puomeja ja kavaletteja, ennen varsinaisia esteitä.

   Laukat kyllä sujuu molempiin suuntiin, mutta ei saa niitä ylläpidettyä niin hyvin. Se ei haittaa tässä tapauksessa vielä kun on kyse niin pienistä estekorkeuksista.

   Terv. Riina Dragomir

   Poista
 2. Donnahan hyppää hienosti noissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä Donna hyppäs hyvin tuon metrin, se oli ensimmäinen kerta kun hypättiin metriä ja sitä hypättiin tuolloin vain kaksi kertaa, koska kunto ei ole paras mahdollinen.

   Sen jälkeen ei olla hypätty kuin max 70cm, Laitamäen Ratsutilan kisoissa. Donna hyppää mahtavasti kun vain hoksaa sen tavan hypätä kunnolla.

   Tekniikka ei ole paras mahdollinen, mutta sitä työstetään ennen kuin siirrytään korkeampiin ratoihin :) Ja minä olen siis tämä henkilö, joka hyppää Donnan kanssa.

   Terv. Riina Dragomir

   Poista
 3. Onko donna myytävänä? Ilmoituksen huomasin ratsut.fi sivulla.

  VastaaPoista
 4. Miks sillä myynnillä on kiire jos kerta vaihto myös kelpaa? Kannattaa myös tänne blogiin laittaa ilmotus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska haluaisin että pääsisi suoraan ns.laitumelta uuteeen talliin eikä olisi ensin yhdessä tallissa kesäm jälkeen ja muuttaisi vasta sitten toiseen.

   Poista