tiistai 12. helmikuuta 2013

Minä :)

Nyt otan riskin ja katson miten tähän suhtaudutaan jos laitankin kuvia itsestäni.Kerron jo aluksi että jos saa täysin negatiivisen vastaanoton niin postaus poistuu.Kuvat on otettu kännykällä joten laatu on mitä on:)

Ja yksi syy että laitan kuvat on se että saan JATKUVASTI kuulla blogissa kuinka olen Lihava (kommentit olen jättänyt julkaisematta ja omaan arvoonsa mutta silti ärsyttää)...ja kuvista näkee että en todellakaan ole, vaan täysinn normaalipainoinen nuori nainen:)

P.S.kuvat ovat suurin osa instagramissakin ja siksi kauniit posetukset:D



Photobucket
 
Photobucket
 
Photobucket
 
Photobucket
 
Photobucket
 
Photobucket
 
Photobucket
 
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

4 kommenttia:

  1. No todellakin olet normaalin kokoinen! Älä oikeesti ikimaailmassa mene uskomaan jos joku sanoo läskiksi, varmasti itsekin näet mitä luuviuluja kaikki ovat ja sehän niiden ongelma onkin. Sen sanon, että normaalipainoista ihmistä paljon mukavampi katsoa kuin jotain luisevaa luuskaa mitä suurin osa teineistä nykyään haluaakin nähtävästi muistuttaa.

    Hyvä Nadja just näin! Toivottavasti, ei tuu kurjaa kommenttia, sinuna pitäisin tämän täällä jopa ärsyttämässä ihmisiä. Heillä on ongelma itsensä kanssa, eivät he muuten jaksaisi tulla toisen päivää pilaamaan :) Se on aina aikuisena hyvä muistaa, että vain kateellinen leukojaan louskuttaa (erityisesti jos kyseessä heille tuntematon ihminen joka ei tasan ole heille tehnyt mitään niin on säälittävää ja pikemminkin surullista huomata miten he jaksavat kuvitella, että heidän kommenttinsa nyt jotenkin maailmaa parantaisi, se antaa heistä vain sen kuvan mitä tässä olen koko ajan analysoinut).

    VastaaPoista
  2. Nätti tyttö sä olet! :) Etkä mitenkään paksu! Naisessa pitää olla jotai eikä mikää pakkase raiskaama heinän korsi;)

    VastaaPoista
  3. Kaunis sä oot! Älä piittaa tollasist paskanaamoista, believe in your self!! Muut on kateellisii paskiaisia ku sul on kavereit ja hevoset!

    VastaaPoista