sunnuntai 3. helmikuuta 2013

2.1. ja 3.1.

Eli ensinnäkin en ole nadja vaan Julia.
Eilen liikutettiin Donna ensin. Nadja ratsasti kentällä satulalla. Otin kuvia ja Donna kulki ihan hyvin, vaikka kuumui aika reippaasti laukassa.  Eilen auttelin myös tallinpitäjää karsinoiden kanssa. Donna oli hoitaessa ihan ok, vähän kärttyinen.

Leimun kanssa ratsastettiin vuorotellen ilman satulaa kentällä käyntiä, ravia ja laukkaakin. Leimu meni hienosti lisäyksiä ravissa ja laukassa Nadjan kanssa. Pojalla oli aika kiitettävästi virtaa ja kulkikin kuin unelma:) Myöhemmin käytiin börjesissä.

Iltatalliin! Jaettiin heinät ja ruuat, ja siitä vasta kasvoikin ongelma. Menin antamaan donnalle iltaruokaa, ei ollut kovin lämmin vastaanotto. Hampaat irvessä ja seinää potkien, ei päästänyt karsinaan ollenkaan... Seisoin ovella ja yritin rauhoitella sitä. (Jos joku älykääpiö sanoo että sinne kuuluu vain mennä eikä pelätä niin tervetuloa itsemurhaan!) Sitten Donna teki ihan täyskäännöksen ja monotti ihan suoraan ja muuten TÄYSILLÄ kohti. Hokkikavio hipasi kylkeä, mutta jos olisin ollut viisikin senttiä  enemmän vasemmalla, kylkiluuni olisivat nyt ihan murskana. Alunperinhän meinasimme antaa donnan nimeksi Britney, ja olisi aika osuvasti ton scream and shout- biisin Britney bitch kohta sopinut Donnalle illalla... :D Hoidettiin sitten iltatalli loppuun taistelun jälkeen.

Tänään hoidettiin aamutalli jossa odottikin VALTAVA kaaos, nooo ei siitä enempää.... Päivemmällä liikutettiin hevoset. Leimulla oli tunti, ja tuntilainen tipahtikin, ei sattunut mitään, ja nousi urheasti selkään uudelleen ! (ei valituksia että leimu olisi jotain tehnyt, tyttö vaan liukui alas kun ratsasti ilman satulaa ekaa kertaa) Leimu kulki ihan kiltisti.

Donna liikutettiin pellolla. Donnalla oli uusi kolmipalakuolain, joka ostettiin lauantaina börjesistä. Kokeiltiin kentällä ensin, ja liikkui ihan kivasti. Pellolla odottikin Donnan käytöksessä täydellinen käänne. Aluksi kulki ihan hyvin, ja ravissa koetteli kokoajan joko saisi laukata. Kun tuli laukan aika, Donna yllätti ihan todellisesti ja hyppäsi pystyyn ja pukitti. Se ei pukita edes irtojuoksutuksessa... No, jonkin aikaa siinä nadja yritti vääntää muttei siitä tullut paljoakaan, joten lähdimme takaisin, koska donnan käytös oli vaarallista sekä sille itselleen että meille. Syynä varmasti erilainen kuolain ja ihan kauhea kiima. Mitattiin kuolian ilmeisesti väärin, koska oli sen 0.5 cm liian lyhyt. Pukit johtui varmaan kuolaimesta, ja pystyynhypyt kiimasta koska nadjalla tosiaan oli ihan löysät ohjat ja kun maiskutti niin hyppäsi ihan kunnolla pystyyn. 

Nyt ollaan täällä nadjalla ja kirjoitan tätä.. Myöhemmin vielä iltatalli ja karsinat. Anteeksi taas kuvattomuus, netti ei toimi. ps, pakko vähän leijua, Leimu kulki mun kanssa muodossa :D! suuuuuuuri edistys!

11 kommenttia:

  1. Kiva postaus!:) Kivaa kuulla myös julian näkökulmaa. Ootko raskaana?:DD

    VastaaPoista
  2. Nii hei Nadja täällä ei oo susta ollenkaan esittelysivua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan tehdä esittely sivun tässä viikon sisällä

      Poista
  3. Mikä kaaos? Kertokaa jooko? :)

    VastaaPoista
  4. Mikset? Oliko jotain niin vakavaa? Eikai millekkään hevoselle ole käynyt mitään? Oliko varas käynyt tai joku sotkenut paikat? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään vakavaa mutta asiaan liittyvä 3 henkilö ei halua asiasta netttiin mitään.

      Poista
  5. Huh kuulostaa jännältä :/ Hyvä kuitenkin ettei mitään vakavaa! Voitko sen kertoa, ettei kai hevosille ole käynyt mitään? Liittyikö hevosiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hevosille oo käynyt mitään.liittyy hevosii

      Poista
  6. Kertakaikkisen mielenkiintosta :o Jää häiritsemään :D

    VastaaPoista