tiistai 5. helmikuuta 2013

Kuolainongelmia

Donnalle on todella vaikea löytää sopiva kuolain...Kolmipala oli liian lyhyt, no koitettiin ihan käytävällä Lassin vanhaa kuparirolleria...No ei vaan istunut tamman suuhun ollenkaan..aukoi vain suutaan ja oli hermostunut..ni ratsastin sitten Hackamorella ja sillä toimi ihan ok..kaipa se pitää käydä ostamassa puoli senttiä isompi kolmipala Donnalle että saatais kunnon kuolain...Leimulla nyt kevyempää kun arkoo vähän takajalkaansa sen haavan takia vaikka haava onkin ihgan hyvän näköinen..

No eipä muuta, kuvia tulee siis 10pvä jälkeen, niitä on jo paljon:D

BTW, ollaan lähdössä syksyllä Julian kanssa (ja mun perheen) KREIKKAAN lomalle!:)

13 kommenttia:

  1. Mitä jos menisitkin ihan hackamoreilla vai niskoitteleeko Donna niilläkin? Kivaa lomaa teille :D minne kreikassa meette?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Hackamore on vähän turhan kova kuolain Donnalle niin en sitä halua vain käyttää ja koska kisaaminen on suunitelmissa tulaivaisuudessa niin pitää saada se normilkuolaimilla toimimaan:)

    VastaaPoista
  3. Kova kuolain hackamore? Miten se on mahdollista, kun eihän se mene suuhun? :o

    VastaaPoista
  4. Toka ano: kova paine kohdistuu nenäluuhun:)

    VastaaPoista
  5. Joo hackamore tosiaan on luokiteltu kuolaimeksi, ja vieläpä perhanan kovaksi sellaiseksi :)onko teillä nyt siis ongelmaa vain kuolaimen pituuden kanssa vai onko ihan uusi kuolain etsinnässä? tsemppiä teille! )

    VastaaPoista
  6. kolmas ano: siis kuparirolleri ei ainakaan sopinut suuhun ollenkaan...

    VastaaPoista
  7. Eikös hackamore oikein käytettynä kuitenkin ole melkein parhaimpia vaihtoehtoja ainakin perusratsastukseen, kun kisoissa ei kerta käy?

    VastaaPoista
  8. Oletko tarkistanut onko matala kitalaki??Se vaikuttaa aika paljon kuolain valintaan...Ja koska on mahdettu raspata??Nuo teidän ongelmat vaan vaikuttavat enemmän joltain muulta kuin että olisi vain liian lyhyt kuolain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ongelmat vaikuttaa siltä että kaksi tietämätöntä teiniä häärii hevosten kanssa.. kaikki on joskus tietämättömiä, mutta jotta voi kehittyä pitää osata ottaa neuvoja vastaan. menkää valmennukseen, kysele kokeneemmilta äläkä keksi koko ajan mitä ihmeellisimpiä selityksiä. ja sitä kuparirolleria ois varmaan kantsinu testata myös selästä? hevonen voi aukoa suutaan vaikka siks että kuolain on kylmä tai ihan muuten vaan.

      t. eri ano

      Poista
    2. Valmennukseen en ole vielä mennyt koska ei ole mitään ideaa mennä valmennukseen ennen kuin hevonen pysyy edes kunnolla pystyssä:D ja ennen kuin kenttä on siinä kunnossa että siellä voi edes laukata kokouraa esim donnalla.... ja kysyn kyllä kokeneemmilta apua kun tarvitsen:) JA KUN ei testattu rolleria selästä koska se ei ollut kylmä se kuolain ja hevonen aukoi suutaan ihan ammolleen ja kuolain ei näyttänyt normaalilta suussa kun katsottiin:) että olisi ollut turha kiusata hevosta epäsopivalla kuolaimella

      Poista
  9. Eka ano: kisat ovat tavoitteena...

    Toka ano: en tiedä, saattaa ollakkin..en ole tarkastanut...ell on tulossa lähiaikoina niin Donna raspataan ja rokotetaan:) miltä ongelmat vaikuttaa sitten? Tiedän kiiman olevan osa syy:)

    VastaaPoista
  10. Ethän sie oo leimunkaan kanssa kisannut melkein vuoteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saanut kyytejä.Mutta kisaaminen on tavoitteena jokatapauksessa:) olen kisaihminen:)

      Poista