maanantai 27. elokuuta 2012

Muutosta

Kai mä sitten vaan kirjotan ja en välitä/kärsin vittumaisista anonyymeistä ja niiden asiattomista kommenteista.Ja jos joku oikeesti asiaton kommentti tulee ni selvitän ip-osotteen ja otan yhteyttä poliisiin.

Tosiaan, en käy enää koulua, siitä en sen enempää sano, syitä tai muita en ala latelemaan , mutta sen sanon ettei johdu siitä ettenkö "läskeiltäni" jaksaisi, niikuin joku anonyymi oli kommenttoinut.(ja tälleen voisin myös vihjasta että oon jo 6kg laihtunu ja laihdutan edelleen)

Ja tähän todelliseen muutokseen, joka ei kyllä nyt mitenkään liity hevosiin, niin mulla on nyt työpaikka, tänään olin työhaastattelussa ja työt alkavat ensiviikon maanantaina.Paikassa on suht hyvä/ok palkkakin:)
Muuta en työstä itsestään kerro kuin että se on myyntityötä ja se tehdään sisätiloissa, kukin päättelee mitä päättelee, ehkä jossain vaiheessa kerron tarkemmin:)Ja työpaikka on Turussa joten sinne on 30min ajomatka ja työpäivä kestää n6h:)

Toiseksi nyt on sitten taas kämppä hakusessa, tällä kertaa paraisilta, ja töihin menon vuoksi(siitä saa palkkaa) suunitelmissa olisi rivitaloasunto ja kaksio:)


Ja tälleen aiheesta poiketen, voisin tehdä postauksen siitä millainen Leimu oli kun se minulle tuli ja miten se tuli minulle jos löytyy lukijoita joita sellainen postaus kiinnostaa..

Tässä pari kuvaa esimakuna kyseiseisenlaisesta postauksesta, eka kuva otettu ekana kesänä kun Leimu oli minulla ja toinen kuva eilen:)


14 kommenttia:

 1. Eikö sinuu oikeesti huoleta siun tulevaisuus? Kun tuskin sie koko elämääs lehtimyyjän palkalla pärjäät :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lehtimyyjät tienaa hyvin, sen verran hyvin ainakin että vuokran saa maksettua,+koiran kulut ja omat ruuat ja bensat, hevonenhan on äidin virallisesti joten hän maksaa sen kulut toistaiseksi ainakin ja kun Lassi myydään niin saan n2500euroa siitäkin.Ja katson vaikka 1-2v päästä jos miettii opiskelua uudelleen:)

   Poista
  2. Moi,

   Kiva että olet saanut työpaikan! :) Onnea!

   Entisenä lehtimyyjänä pyytäisin sinua kuitenkin pysymään skarppina sun omien oikeuksien suhteen. Lue soppari tarkasti ja muista, että sinäkin olet arvokas!

   Lehtimyynti ei ole henkisesti helppoa - paineet on kovat ja tulosta odotetaan aika rankalla kädellä, alusta asti... Meillä oli myös kaikenlaista epäreilua mm. sairasloma-asioissa ja palkkauksessa muutenkin. Paljon luvataan, mutta loppupeleissä käteen ei jääkäään paljoa kaikkien MUTTA kohtien jälkeen.

   Vaikkei lehtimyynti minun juttuni ollutkaan, oli se kuitenkin vakityöni yli puolen vuoden ajan ja kasvattihan se minua paljon ihmisenä. Kokemuksena hyvin arvokas. :D

   Toivon sulle kaikkee hyvää :)

   PS. Millä firmalla oot töissä? Itse olin J........lla.

   Poista
 2. Öhöm... Lehtimyyjät tienaa vaan sen verran minkä ne saa myytyä... 19 vuotias ja vielä mamma rahoilla voi voi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öhöm, jos myy vähintään 2kpl lehtiä päivässä niin saa 1000e kk:D eli en oo äidin rahoilla. ja edelleen maksan itse ruokani yms ja koiran kaikki kulut:)

   Poista
 3. Joo miekin uskon joulupukkiin ja smurffeihin sun muihin. Et sää todellakaan 2 lehdellä päivässä tonnia kuukaudessa. Siun ois aika oppii todellisuus ja poksauttaa haavemaailmasi. Elät henkisesti kymmenenvuotiaan tasolla joten aikuistu oikeeksi. Ihan ittes takia. Ihan itteeni alkaa itkettää että et jaksa opiskella. Minkälaiset porukat oikeesti kattoo tuommosta? Ois oisin siun mutsis niin heittäisin pellolle, ottaisin koiran ja hevosen pois ja saisit vähän aikaa ihmetellä siellä kadun kulmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. työhaastattelussa ihan laskettiin että jos myyn 2 n89e arvosta lehtitilausta päivässä niin saan n1000e kuukaudessa kun saan pohjapalkan,provikan, ja päiväbonuksen:D

   Poista
 4. Juu joo, mut kerroppa miulle jos kävit tänään haastattelussa niin miten sai tietää tänään jo että sait paikan, yleisimmin ne ne ilmoittaa kato päivä haastattelun jälkeen :) Mutta älä oikeesti puhu paskaa ite oon ollu puhelinmyyjänä enkä todellakaan kahden lehden päivä työllä saanu tonnia kuukaudessa :D Lähinnä se oli siinä 400 euron tienoilla, vasta viisi lehteä per päivän jälkeen sain se tonnin :D Ja vasta viiden lehden jälkee itsellä alkoi provikat juosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kertoi että sain Paikan ja toivotti tervettulleeksi "taloon" ja työt alkaa ens viikon ma..Ja tuol saa provikkaa JOKAISESTA myydystä lehdestä:D ja toi sanos kyl et ku myy 2lehtee ni saa NOIN 1000e eli 700-1000 ja jos myy enenmmän esim 5lehtee ni saa vähä yli 1200e

   Poista
  2. Voi pientä.... Kai sä oikeesti ymmärrät et 1000e kk ei riitä rivitalokaksioon... Tiedän kokemuksesta et mite pal rahaa menee ku on muuttanu pois kotoo ja maksaa kaiken ite.... Siihenhän tulee kaikenlaisia muitakin laskuja päälle.... Jos kerran yksin asut ni aloita halvemmalla kämpällä.... Voin kuvitella et on hauskempaa muuttaa pienestä isompaan sen sijaan et sen tekis toisin päin.....

   Poista
 5. Entisenä puhelinmyyjänä(Reilu vuoden työkokemus) voin kertoa, että jos sä myyt kaks lehteä päivässä niin sä saat vaan pohjapalkan, koska sun tehot ei riitä bonuksille eli provikoille. Tehot pitää olla ykkösen luokkaa eli lehti per tunti. Kuuden tunnin päivän aikana siis kuus lehteä vähintään joka ikinen päivä. Eikä ole muuten helppoa hommaa. Sitten sitä rahaa tulee yli 1000e kun myy tuota kuuen päivävauhtia ja lähemmäs pari tonnia kun rupee myymään yli kymmentä päivässä. Kyllä se nyt kuullostaa helpolta, mutta voin kertoa ettei ole kun muutaman päivä kuuntelet vittuilevia ja huutavia ihmisiä, joille soitat. Ihmiset ei ilosta hypi kun puhelinmyyjä soittaa eikä ne niistä tarjouksista välitä. Ehkä 1 ihminen sadasta on oikeasti kiinnostunu mitä asiaa sulla on, muut yrittää päästä eroon mahd. nopeasti. Karu totuus alasta...

  VastaaPoista
 6. Mie vähän veikkaan että viimeistään joulukuussa sie oot persaukinen ja juokset itkien takasin "porukkoittesi" luokse :)

  VastaaPoista
 7. Miten sä pärjäät ilkeiden ja töykeiden asiakkaiden kanssa jos tekee tiukkaa jo kun netissä joku sanoo edes _vähän_ pahasti?

  VastaaPoista