perjantai 31. elokuuta 2012

Haaveita/suunnitelmia

Teen kyllä sen Kun leimu tuli minulle 2osan piakkoin:)

Mutta nyt on pakko tulla kirjoittamaan haaveista/suunitelmista.
Oma haaveeni (tyhmää ehkä) olisi tällä hetkellä nuori hevonen/varsa jonka voisin ottaa Leimun "rinnalle" kasvamaan.

Ei ole ihan ajankohtainen koska tällä hetkellä ei ole rahaa eikä kyllä aikaakaan, mutta jossain vaiheessa ehkä..Haaveeni olisi myös että kyseessä olisi Liinakko,voikko,kimo suomenhevostammavarsa:)

Tai mahdollisesti joku eestinheppavarsa, ehkäpä kuitenkin puoliverinen..En tiedä, mutta tällainen ns.suunnitelma olisi, että nyt kerään rahaa jotta minulla on varaa ostaa hevonen täysin itse ja varaa maksaa KAIKKI sen kulut..Ja katselen aina välillä markkinoita mutta ehtoni ovat sen verran tarkat että ei sellaista edes kohdalle heti tule..

Aiemminkin miettinyt nuoren/varsan ostoa mutta jäänyt ajatusasteelle..Nyt tosiaan haluaisin hevosen josta kouluttaisin juuri omanlaiseni(ratsuttajan avustuksella).Teoriassa tiedän miten varsa koulutetaan ja varsakuume vain nousi kun hoidin/hoidan yhtä FWB varsaa..


4 kommenttia:

  1. Varsat on kyllä ihania! :)

    Minkälaisen varsan haluisit tai öö miten tän nyt kysyisin. :D Minkä tasoisen sä haluisit siitä "isona"?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii on. No suokist haluisin jonku HeB-HeA ja re 100-120cm :D ja pvst jonku HeA---> ja Re 120--> ja eestinhepast jonku HeB-HeA ja re 100 :D

      Poista
    2. Ok eli semmonen vähän "parempi" varsa haussa... :)

      Onks sulla väri kriteerejä puokille tai eestiläiselle?:D

      Poista
  2. Siulle varsa? Ootko nyt ihan pönttö? Siun pitäis ostaa joku kiva opetusmestari joka vois opettaa sinuu ees saamaan hevonen kulkemaan oikeinpäin.

    VastaaPoista